2777
2789
عنوان

کارناممو گند زدم

207 بازدید | 17 پست

همرو باید ترمیم بزنم 

شده معدلم ۱۴

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترمیم چطوریه؟ 

زمانش کی هست؟ و اینکه مطمئنی تاثیری روی ترازمون خواهد داشت؟؟

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️
ترم اولا چند بود؟اگه دوست داری بگو

۱۷ و نیم بود 

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

سایت برات باز شد؟

پسر من نمیتونه نتایج رو ببینه فقط یه صفحه سفید میاد

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
سایت برات باز شد؟پسر من نمیتونه نتایج رو ببینه فقط یه صفحه سفید میاد

من باگوشی نتونستم واردبشم با لپ تاپ راحت وارد شدیم

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
من باگوشی نتونستم واردبشم با لپ تاپ راحت وارد شدیم

الان امتحان میکنیم ،مرسی

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
ترمیم چطوریه؟ زمانش کی هست؟ و اینکه مطمئنی تاثیری روی ترازمون خواهد داشت؟؟

تاثیر داره

خرداد ماه زده ترمیم باید بشه نمیدونم ولی من تا اونجا میدونستم دیه...

کسی میدونه بار دهم ها کی میاد

هنوز کامل تصحیح نشده یکی دو روز دیگه اعلام میشه به زور دوازدهمها رو اماده کردن

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
تاثیر داره خرداد ماه زده ترمیم باید بشه نمیدونم ولی من تا اونجا میدونستم دیه...

کاش بیشتر راجع بهش بدونی بهم بگی منم مشتاقم

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️
2810