2777
2789

همش سردرد فکر و خیال گریه افسردگی

حوصله هیچ کیو ندارم حوصله کارای خونه رو ندارم

چیکار کنم چجوری از این وضع دربیام

دوباره باردار بشم حالم خوب میشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مدت صبر کنید هم شرایط جسمی و هم روحیتون بهتر شد، اقدام کنید، در هر صورت باید دوره ی سوگواری رو پشت سر بگذارید. با به دنیا اومدن بچه همه چی رو روال می افته. 

خاصیت آدمی زاده که به همه چی عادت کنه. 

عزیزم انشالله باردار میشی بزودی نی نیت رو بغل میکنی حال دلتم خوب میشه مطمئن باش

من تجربه سقط نداشتم اما کلی حسرت و آرزو بچه دارم و دارم آی وی اف میکنم میفهمم انتظار بچه یعنی چی 

من خودمم الان حال روحی خوبی ندارم تو شرایط بدی هستم

همه اینا طبیعیه... بدن ضعیف میشه و غم و غصه میاد سراغ آدم... ولی انشالا باردار میشی. من بعد چهارتا ...

ای جانم خدا حفظش کنه

شما هم اینجوری بودین؟

اللهم عجل لولیک الفرج

سخته 

دردناکه 

یه خلأ در زندگی آدمه که تا آخر عمر با هیچی پر نمیشه 

اما حکمت خدا بوده و خودش صبرش رو میده

میگذره 

سخت میگذره اما میگذره 

سعی کن بهش فکر نکنی اگر وسیله یا خریدی براش انجام دادی هم همه رو جمع کن جلو چشمت نباشه 

امیدوارم زود زود هم باردار شی 

منم بعد کورتاژ این حس داشتم حس میکردم عزیزی از دست دادم ساعت ها تو خونه گریه میکردم اصلا از خودم مراقبت نکردم حس بی عرضگی داشتم بعد دوماه دچار کمر درد وحشتناک شدم حتی یه لیوان جابجا نمیتونستم کنم دکتر گفت قوای از دست رفته کم کم به خودم اومدم گفتم باید سرپا بشم هیچی مثل سلامتی نیست داروها و غذاهای پر انرژی خوردم اسمم باشگاه نوشتم رفتم باشگاه سرحال شدم دوباره بعد ۷ ماه اقدام کردم شکر خدا باردار شدم ولی ایندفعه به کسی نگفتم میدونی اطرافیان بدونن سقط بشه بار فکریش بیشتر ه نگفتم تا رفتم آنومالی که خطر سندرم داون هست  آزمایشش گرون مجبور شدم پول سیسمونی که جمع کردم بدیم آزمایش و یه ۲۰ روزی  دوباره کارم گریه که خدا لطف کرد بهم و سالم دراومد الانم پوستمو کنده از بس شیطونه🤣امیدت به خدا باشه خودتو جمع کن رحمت با دکتر طب سنتی تقویت کن اگه اولین بار نیاز به پیگیری نداره امید خدا ۵ ماه دیگه اقدام کن

کاربر ۹۵ هستم