2777
2789
عنوان

بعد سقطم دارم از دست میرم دارم زندگیمو نابود میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 29 پست
یه مدت صبر کنید هم شرایط جسمی و هم روحیتون بهتر شد، اقدام کنید، در هر صورت باید دوره ی سوگواری رو پش ...

واقعا یعنی درست میشه؟دعایی چیزی هست که از همه بهتر باشه حالمو خوب کنه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم انشالله باردار میشی بزودی نی نیت رو بغل میکنی حال دلتم خوب میشه مطمئن باشمن تجربه سقط نداشتم ا ...

ای جانم انشاءالله به زودی نی نی های تپلی سالم و صالح خدا بهتون بده

اگه ایتا دارین یه گروه دارم که تدریس هاش همه رایگانه وویس میزاره

بعضیا بیشتر از ده سال اقدام بودن نشده ولی اومدن تو این گروه طب سنتی و تدریس هارو نوشتن عمل کردن باردار شدن به لطف خدا

اگه دوست داشتین درخواست بدین آی دی ایتامو بدم پیام بدین براتون بفرستم

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بعد کورتاژ این حس داشتم حس میکردم عزیزی از دست دادم ساعت ها تو خونه گریه میکردم اصلا از خودم مرا ...

آره چون اطرافیان میدونستن یکی یکی باید به همه میگفتم خیلی سخت بود

همه هم میپرسیدن چی شد و چرا سخت تر میشه

احساس میکنم حتی یک ماهم بخوام صبر کنم خیلی اذیت میشم

خیلی سختمه فقط میخوام دوباره جایگزین کنم

منم باید برم باشگاه اینجوری نمیشه

اللهم عجل لولیک الفرج
ای جانم انشاءالله به زودی نی نی های تپلی سالم و صالح خدا بهتون بدهاگه ایتا دارین یه گروه دارم که تدر ...

مرسی عزیزم انشالله😘😘

من ایتا ندارم گلم و اینکه شوهرم اصلا قبول نداره و انجام نمیده☹️

من خودم دوست داشتم اول اصلاح سبک کنم بعد برم سراغ ای وی اف اما شوهرم اونو هم قبول نداشت

مرسی عزیزم انشالله😘😘من ایتا ندارم گلم و اینکه شوهرم اصلا قبول نداره و انجام نمیده☹️من خودم دوست دا ...

سلامت باشی

خب برا خودت که میتونی اصلاح سبکو انجام بدی گلم بازم هرجور صلاحه

هزینه آی وی اف که خیلی بیشتره عوارضشم زیاده

اللهم عجل لولیک الفرج
سلامت باشیخب برا خودت که میتونی اصلاح سبکو انجام بدی گلم بازم هرجور صلاحههزینه آی وی اف که خیلی بیشت ...

برا خودم انجام دادم عزیزم

ولی ما مشکلاتمون زیاده

خودم کیست اندومتریوما دارم ذخیره ام هم بخاطر کیست داره کم میشه

شوهرمم که خیلی ضعیفه 🥲

واقعا یعنی درست میشه؟دعایی چیزی هست که از همه بهتر باشه حالمو خوب کنه؟

حتما مصلحتی بوده که اون بچه عمرش به دنیا نبوده، بدن مادر بصورت طبیعی جنینی که مشکل ژنتیک داره رو پس میزنه و منجر به سقط میشه. ببین توانایی اینو داشتی که بچه ی معیوبی رو بزرگ میکردی و هر روز شاهد رنجش بودی؟ 

هر روز خدارو شکر کن که سالمی و دوباره میتونی مادر شی. تو این دوران دلتو به خدا نزدیک کن چون خدا بهتر صداتو میشنوه و جواب میده. 

برا خودم انجام دادم عزیزمولی ما مشکلاتمون زیادهخودم کیست اندومتریوما دارم ذخیره ام هم بخاطر کیست دار ...

ایتا نصب کن عزیزم به من پیام بده لینک بفرستم اگه هرچی میگه رعایت کنی هم ذخیره هم کیست به لطف خدا درست میشه

اللهم عجل لولیک الفرج
حتما مصلحتی بوده که اون بچه عمرش به دنیا نبوده، بدن مادر بصورت طبیعی جنینی که مشکل ژنتیک داره رو پس ...

ممنون عزیزم

یعنی حتی پاره شدن کیسه آبم ممکنه بخاطر نقص جنین باشه؟

چشم ممنون بانو

انشاءالله همه فرزندان سالم و صالح داشته باشن

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون عزیزمیعنی حتی پاره شدن کیسه آبم ممکنه بخاطر نقص جنین باشه؟چشم ممنون بانوانشاءالله همه فرزندان ...

بخاطر یه مشکل رحمی، عفونت، جنین و.... خیلی چیزای دیگه از همه مهمتر خواست خدا. 

به خدا بسپارید م شک نکنید فرزندی شایسته و سالم بهتون میده 

بخاطر یه مشکل رحمی، عفونت، جنین و.... خیلی چیزای دیگه از همه مهمتر خواست خدا. به خدا بسپارید م شک نک ...

ممنون عزیزدلم لطف کردین

اللهم عجل لولیک الفرج