2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه 

و دارم پسرمو میفرستم مهد

تا برم سرکار

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
2805

تحمل آدمای مختلف و اخلاقاشون نداشتم بیماریم هم مزید بر علت شد

پول تو جیبی که نه کارتش دست منه مدیریت خونه رو من انجام میدم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
تحمل آدمای مختلف و اخلاقاشون نداشتم بیماریم هم مزید بر علت شدپول تو جیبی که نه کارتش دست منه مدیریت ...

زن مدیریتش بهتره چرا بعضی مردا زورشون میاد کارت دست زن باشه

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

یه وقتا میگم کاش رفته بودم مثلا می بینم کسی میره یا کسی مثلا چیزی خریده طلایی چیزی یکم دلم میکشه . ولی خوب خانه داری انتخاب خودم بود به دو دلیل اول این که من از نظر بدنی ادم کار کردن و هر روز اجبارا صبح زود بیدار بشم و این چیزا نیستم مریض میشم . پریودام به شدت دردناکن جوری که همه میفهمن . هر وقت هوس کار میکنم تا ماه بعد قطعی پشیمون میشم 😁 و دلیل دوم بچه هام هستن . من دوست داشتم بچه دار بشم و دوست دارم بچه هام تحت تربیت صد درصد خودم باشن . حتی با نزدیک ترین ادما مثلا پدر بزرگ و مادربزرگ حاضر نیستم اینو قسمت کنم از طرفی کسی هم برای کمک نداشتم شرایط خانواده مون نبود . برای همین کلا بیخیال شاغلی شدم و خانه دار شدم .

پول تو جیبی و اینام ندارم ولی پس انداز شخصی دارم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
زن مدیریتش بهتره چرا بعضی مردا زورشون میاد کارت دست زن باشه

آره والا

شوهر من که از خداشه دست من باشه🤭و البته شرایط کاریش و اینکه نصف ماه خونه نیست بار زندگی انداخته رو دوش من چاره ی دیگه ای ندارم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
یه وقتا میگم کاش رفته بودم مثلا می بینم کسی میره یا کسی مثلا چیزی خریده طلایی چیزی یکم دلم میکشه . و ...

چجوری ینی پس انداز شخصی؟

وقتی پول تو جیبی نیست چجوری؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
2810