2777
2789
عنوان

بارداری و کتک کاری و شکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو دادگاه تقاضای خونه مستقل کن ،دادگاه به اینکه خونه با خانواده شوهر مشترک باشه حساس هستن و شوهرت م ...

عزمزمه من این روش رو زبونی به شوهرم گفتم گفت خونه مستقل نمیگیرم دادگاهم بگه میگم نمیخوامش بره خونه پدرش یعنی گفت یا تا ابد اینجا زندگی میکنی یا برو خونه پدرت تمام راه حل برای من داری

عزمزمه من این روش رو زبونی به شوهرم گفتم گفت خونه مستقل نمیگیرم دادگاهم بگه میگم نمیخوامش بره خونه پ ...

شرایطت ب ای جدایی چطوره؟

شاید چون خیالش راحته راه برگشت به خانواده و جدایی نداری اینجور محکم میگه اگه مطمن بود که حرف و عملت یکیه نرم‌تر بود

عزمزمه من این روش رو زبونی به شوهرم گفتم گفت خونه مستقل نمیگیرم دادگاهم بگه میگم نمیخوامش بره خونه پ ...

گلم باید تقاضای خونه مستقل کنی و بگی خانواده همسرم دخالت می کنن وبگی در عصر وحرجی ، اصول نوشتن شکایت نامه مهمه از یک عریضه نویس ماهر یا وکیل بخواه برات بنویسن ، هزینه اش هم حدود پونصد تومن یا کمتره، عریضه نویس ها کنار دادگاه ها دفتر دارن باهاشون مشورت کن

عزیزم بچتو به سنی برسون که بتونه حرف بزنه از پوشک و شیر بگیریش بعد برو

چپن میگی شرایط نگهداریشم نداری ببریش

مردی که میزنه صلاحیت بچه بزرگ کردن نداره حداقل بچه بتونه از پس خودش بربیاد بهرحال شما مسئولی در برابرش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شرایطت ب ای جدایی چطوره؟شاید چون خیالش راحته راه برگشت به خانواده و جدایی نداری اینجور محکم میگه اگه ...

یه بار قهر ۷ماه رفتم خونه پدرم برای جدایی مادرم گفت برات جهنم درسن میکنم که بگی خونه شوهر بهتر بود همین کار کرد با گردن کج با ترک منزل برگردوندنم الانم میگه یا تا ابد اینجا یا خونه پدر فقط خدا کمکم کنه نه شوهرم درک کرد نه مادرم

درخواست دوستی دادم راهنمایی میخوام گلم

گلم من وکیل نیستم اطلاعات ندارم ،فقط می دونم خونه مستقل حق خانم و می تونه درخواست کنه ،اکر هزینه وکیل نداری با عریضه نویس ها کنار دادگاه ها دفتر دارن مشورت کن اونا هم اطلاعات خوبی دارن

گلم باید تقاضای خونه مستقل کنی و بگی خانواده همسرم دخالت می کنن وبگی در عصر وحرجی ، اصول نوشتن شکایت ...

عزمزمه شوهر من رو خانواده اش حساسه اگه اسم دخالت خانواده تو شکایت بیاد زنشو سر لج هم باشه طلاق میده شوهرم خودش مسولیت پذیر نیس و راحت طلبه و دوس داره تا ابد خونه پدرش لقمه آماده بخوریم گفت ناراحتی برو خب من برم دادگاه خونه مستقل بزنم اونم به دادگاه میگه نمیخوام باهاش زندگی کنم یعنی حاضره زنش از دست بده ولی مستقل نشه و به مسولیت نیفته و از خانواده اش جدا نشه روزی قدر من میدونه که خیلی دیره و من هم خونه پدر با طعنه ها پیر میشم ۳۴ سالمه و خانواده اممم مخالف طلاق نه راه پس نه راه پیش دارم خدا به آبروی امام حسین نجاتم بده

یه بار قهر ۷ماه رفتم خونه پدرم برای جدایی مادرم گفت برات جهنم درسن میکنم که بگی خونه شوهر بهتر بود ه ...

ان شاالله که مشکلت حل شه

برو دادگاه بگو شوهرم رو دوس دارم زندگیمم دوس دارم ولی میخوام مستقل باشم. در نهایت مهر رو بذار اجرا  اگه گفت برو بگو مهر میگیرم میرم مستقل زندگی میکنم. ببینه جدی هستی کوتاه میاد