2777
2789
چه بیشعور بودن هر دوآخه تو مراسم امام حسین😑

اره بابا هستن همچین معیوب مغزایی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پسره نهایتا فحش میداد نه اینکه آلتش رو در بیاره

خواسته تیر خلاص رو بزنه گفته من ک نابودم بزار اینم بزنم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم پارسال شب قدر رفته بودم مسجد ساعتای ۲شب سرصدا شد رفتیم تو حیاط مسجد دیدم دختروپسر رفته بودن تو زیررمین مسجد هردو کم سن مامور گرفته بودنش میبردنشون بابا و داداش کوچیک دختره هم سمت آقایون بودن واقعا جوونی و جاهلی فقط چون توشهر بزرگه کسی نمیشناسه اگه شهرستان بود آبروریزی بدی میشد

😐😐😐💔پرام ریخت

عقل شعور تعطیییلن اینا

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
عهمه بینمشون تو فضای مجازی پخش شده ؟

دیگ ترکید تاپیک نفهمیدم فیلمش کجا بود

واقعی یعنی یا داستان

داستان چیه یدیقه بری بیرون خودت میفهمی 

هیچوقت نزار تقویم واست تصمیم بگیره .                   سال نوت مبارک.صدسال به این سالا.نوروزتان پیروز.هرروزتان نوروز.

من اصلا دوسندارم هیئت خیابونی برم وقتی از خیابون رد میشم میبینم دسته هیئت ها رد میشن پشت سرشون دخترها باهفت قلم آرایش وشنیون لامصب ها برای خودشون ارزش قائل نمیشن یعنی چی خودت رو نمایش میزاری اگ عزاداری خب حرمت هم نگهدار عروسی ک نیومدی