2777
2789
عنوان

با این مقدار پول میشه پلاک خرید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت پیجی که تایید روبیکا رو داره معتبره؟؟ من یه پیج دارم طلا قسطی،میده اما بعد تسویه طلا رو میفر ...

اره تاییدیه روبیکارو داشته باشه معتبره. منم ی پیج اینطوری داشتم ولی ازش چیزی نخریدم تایید شده هم نبود ترسیدم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
واااا چرا

قانون جدید

از اسنپ پی هم نخر کارمزدای طلاش خیلی بالاست

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
طلای دست دوم ممنوع شد دیگه نمیفروشن

ازکی؟ ماه پیش خاهرشوهرم خرید

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
اره تاییدیه روبیکارو داشته باشه معتبره. منم ی پیج اینطوری داشتم ولی ازش چیزی نخریدم تایید شده هم نبو ...

این تاییدیه داره تو کامنتا هم چند نفر اعلام رضایت کردن 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
شرایط اقساط به چه صورته یعنی چه مدارکی میخواد

هیچ مدرکی نمیخواد 

فقط باید اسنپ نصب کنی 

بعد بری تو قسمت اسنپ اعتباری 

شماره موبایل خودت و کد ملی خودت رو هم میدی 

تا سقف ۳ الی ۵ میلیون میتونی اقساط خرید کنید 

یه شماره پشتیبانی هم داره میتونی ساعت اداری زنگ بزنی بپرسی کامل 

من یگ ساله خرید می کنم و طلا هم خریدم 

ازکی؟ ماه پیش خاهرشوهرم خرید

نه کمتر از یک ماه امروز پیج طلا فروشی شهرمون اعلام کرد حدود دو سه هفته اس ک الزامی کردن

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

اسی پارسیان اصلا منفعت نداره

همونو طلا بخر،اندازه یه تومن هم میشه طلا گرفت 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
نه کمتر از یک ماه امروز پیج طلا فروشی شهرمون اعلام کرد حدود دو سه هفته اس ک الزامی کردن

چه مسخره😒،اخه چرا

این تاییدیه داره تو کامنتا هم چند نفر اعلام رضایت کردن

خب پس خوبه دیگه ولی بازم همه هایلایتاشو بخون کامنتارو چک کن ببین فالوراش چن تا هستن ی مدت پیجشو پیگیری کن بعد بخر

من این پیجی ک عکس فرستادم بیشتر از ۶ ماهه دارم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
خب پس خوبه دیگه ولی بازم همه هایلایتاشو بخون کامنتارو چک کن ببین فالوراش چن تا هستن ی مدت پیجشو پیگی ...

قرارداد خرید طلا به صورت اقساطی

1⃣نوع اقساط هفتگی و یا ماهانه به انتخاب مشتری و حداکثر ۱۰ ماه یا ۴۰ هفته می‌باشد. تعداد اقساط از زمان ثبت سفارش مشخص می‌شود و بعد از ثبت سفارش غیر قابل تغییر می‌باشد.

2⃣سود اقساط به صورت ماهانه 2 درصد می‌باشد.

3⃣ضمانت طلای خریداری شده و یا چک صیادی می‌باشد. به این صورت که بعد از ثبت سفارش و اتمام اقساط طلای شما ارسال می‌شود و یا در صورت ضمانت چک صیادی، بعد از پرداخت نصف مبلغ کل، طلای خریداری شده بعد از دریافت چک و تایید آن ارسال می‌شود. (تعداد چک به تعداد اقساط باقی مانده)

4⃣نوسانات طلا روی خرید شما تاثیری نداشته و اقساط شما تا پایان ثابت می‌باشد.

5⃣درصورت کنسل کردن سفارش۱۵درصد میزان مبلغ پرداخت شده کسر می‌شود و مابقی به همان صورتی که به حساب ما واریز شده برگشت داده می‌شود.

6⃣درصورت کنسل کردن سفارش تا ۵ ماه امکان ثبت سفارش مجدد برای مشتری وجود نخواهد داشت.

7⃣تا زمانی که اقساط طلای خریداری شده تمام نشود، امکان ثبت سفارش مجدد وجود نخواهد داشت مگر برای مشتریان خوش حساب ما. (برای سفارش مجدد حداقل باید نصف اقساط سفارش قبلی منظم و سر وقت پرداخت شده باشد)

8⃣ارسال طلا حداقل یک روز و حداکثر تا بیست روز بعد از تکمیل ملبغ سفارش

9⃣نحوه محاسبه قیمت فروش طلا به صورت اقساطی:

قیمت خام طلا + اجرت ساخت ۱۳ تا ۱۸٪+ سود طلا فروش۷٪ + مالیات۳٪ + سود اقساط ماهانه ۲٪ (دقت کنین اجرت، سودطلافروش، مالیات در همه طلا فروشی ها هست)

🔟در صورت کنسل کردن سفارش امکان خرید به اندازه مبلغ واریز شده وجود نخواهد داشت

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹