2777
2789
عنوان

از عروس هلندی سردرمیارین بیاین لطفا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 23 پست
سرچ کن دوستدارن عروس هلندی یا گروه عروس هلندی ایران زمین گروه زیاده دقیق بپرس حیوون بی زبون و به کشت ...

چرا بکشمش؟😅

الان ۲ ۳ ماهه پیشمونه و زنده ست

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
سرچ کن دوستدارن عروس هلندی یا گروه عروس هلندی ایران زمین گروه زیاده دقیق بپرس حیوون بی زبون و به کشت ...

تازه زبونم داره کلیم حرف میزنه🤣😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو تاپیکای قبلیت بودم گفتنمم فایده نداره گریه تم باور ندارم.س لاک و بد بهش دادی ریختی تو نای.کثیف ...

دوتادارم اون حالش کاملا خوبه این یکیش مریض شده منم دوس ندارم توحال باشه 

سرلاکشم باآب جوشیده ولرم دادم باسرد ندادم هر دوسه روز یه بار سرنگشو عوض کردم قبله اینکه بخوام بهش سرلاک بهدم سرنگشو میندارم تو آب جوش یه سره ام بهشون میرسم  تنهاشون نمی زارم دیگه چقد مگه باید بهشون رسیدگی کنم 

اسمم"فاطمه "هی نپرسین بلوچی ؟... بلوچ نیستم😬                  *موهَمساده امام رِضایُم*
وقتی بالا میاره مدفوعش سیاهه یه جای کارت میلنگه

نمیدونم چشه خب از بس همه چیز میخوره کم مونده بیاد منم بخوره

هربار میبینمش یا داره گچ دیوار میخوره یا سیگار یا اشغال حتی به مدفوع خودشم نوک میزنه اگر ولش کنی

تو قفشم که ۱ ثانیه هم نمیمونه یا باز میکنه هرطور ببندیش یا اونقدر جیغ میکشه تا بیاریش بیرون و همه جا بگرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوتادارم اون حالش کاملا خوبه این یکیش مریض شده منم دوس ندارم توحال باشه سرلاکشم باآب جوشیده ولرم دا ...

عروس پرنده لوسیه دسیدگی داعم میخواد مثل سهره قناری نیست دونه بدی بزاری یه گوشه برات بخونه.سرلاک مارک خوب باید بدی سرنگ همین کارا که میکنی خوبه فقط هواگیری کن.درضمن عروسات اگه هرپونزده روز یبار ده قطره سرکه سیب طبیعی بریزی تو آبشون امکان نداره مریض بشن به این راحتی نباید موقع آشپزی و مهمونی ازقفس دربیاری.نباید دروپنجره بازه بیرون بیاری.زیر پا نمونن وهزار رسیدگی دیگه.موفق باشی

عروس پرنده لوسیه دسیدگی داعم میخواد مثل سهره قناری نیست دونه بدی بزاری یه گوشه برات بخونه.سرلاک مارک ...

ممنونم ❤️

اسمم"فاطمه "هی نپرسین بلوچی ؟... بلوچ نیستم😬                  *موهَمساده امام رِضایُم*
عضو گروهای بالا گفتم شو عکس مدفوع بفرس راهنمایی بگیر فقط اگر دامپزشک بردی نزار چیزی تزریق کنن

چشم 

خیلی ممنونم

خدا خیرت بده ❤️