2777
2789

بچم چند روزه مریضه همش پف کردس دستشوییش آبکی بود بردمش صداشم خش داره دامپزشکی  گفت سرلاکش بهش نیوفتاده  معده شو شست شو دادسرلاک جدیدم داده  ولی به نظرم حالیتش تغییری نکرده دارو اینام هیچی نداد الان پی پی کرد دیدم سیاهه چرا اینطوری شده به نظرتون؟!!!

اسمم"فاطمه "هی نپرسین بلوچی ؟... بلوچ نیستم😬                  *موهَمساده امام رِضایُم*

مال منم امروز نمیدونم یهویی چش شده

استفراغ کرد و دستشوییم که کرد توش خون بود

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رودش عفونت کرده سرلاکش بد بوده شماهم حتما بد درس کردی یاسرد بوده.وقتی تجربه سرلاکی ندارید چرا میخرید ...

همیشه باید سرلاک بخورن؟

من خریدم ولی نخورد، چطور باید درستش کرد من فکردم همینجوری باید بزارم جلوش

فقط ارزن میخوره

بده این براش تنها؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
مال منم امروز نمیدونم یهویی چش شدهاستفراغ کرد و دستشوییم که کرد توش خون بود

اگه دامپزشک بردی نزار چیزی بهش  تزریق کنن چون میمیره.ارزن اگه میخوره عوضش کن شاید کثیف بوده که بالا آورده و ذغال اکتیو بهش بده یا سرکه سیب ده قطره تو صد سی سی آب

اگه دامپزشک بردی نزار چیزی بهش تزریق کنن چون میمیره.ارزن اگه میخوره عوضش کن شاید کثیف بوده که بالا ...

اره فقط ارزن میخوره

بعد یه کسی که خودش عروس هلندی داشت گفت براش گندم بزارید جوانه بزنه بعد فریزر کنید بش بدید هربار اینارو هم میخوره توشون میخوره من حس میکنم برای ایناست

هیچکدوم ازینارو نداشتیم

فردا بگیرم براش خوب میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه باید سرلاک بخورن؟من خریدم ولی نخورد، چطور باید درستش کرد من فکردم همینجوری باید بزارم جلوشفقط ...

بدون اطلاعات چرا خریدی؟؟؟جوجه عروس تا پنجاه روزی الی شصت سرلاک میخوره که اگه تحربه نداشته باشی و یاد نگرفته باشی نمیتونی بدی چون قطعا میکشیش.عروس ارزن و کتان میخوره.هفته ای ده پونزده تا تخمه قرمز.پلت .تخم مرغ ابپز با پودرسوخاری مخصوص پرنده.هویج رنده شده وذرت.سریعا عضو گروه عروس هلندی بشو سوال بپرس تا نکشتیش.سرچ کن گوگل گروها بالا میاد

اره فقط ارزن میخورهبعد یه کسی که خودش عروس هلندی داشت گفت براش گندم بزارید جوانه بزنه بعد فریزر کنید ...

گندم جوانه زده هفته یک الی دوبار.بیشتر نه.درضمن فریزم نباید بکنی باید کم وتازه براش درست کنی اگرم زیاد جوونه بزنه مثل سبزه عید سمی میشه نباید بدی.سرکه سیب طبیعی پیدا کن همیشه پونزده بیست روز یبار ده قطره بریز تو جا آبیش.کارخانه ای نخر کسی که درست میکنه بخرعطاری بپرس

بدون اطلاعات چرا خریدی؟؟؟جوجه عروس تا پنجاه روزی الی شصت سرلاک میخوره که اگه تحربه نداشته باشی و یاد ...

بزرگتره دو سه ماهشه

خب همه گفتن براش سرلاک باید بدی

اما نخورد حتی یکم 

بجز ارزش و تخم مرغ اب پز هم نمیدونستم هیچیکدومو

چه گروهی؟کجا؟میشه لینکش بزارید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رودش عفونت کرده سرلاکش بد بوده شماهم حتما بد درس کردی یاسرد بوده.وقتی تجربه سرلاکی ندارید چرا میخرید ...

بخدا یه هفتس کارم شده گریه وقتی میبینم انقد گوشه گیر شده آتیش میگیرم  چیکارش کنم خوب بشه اصلا اشتها نداره چیکارش کنم خوب بشه 

اسمم"فاطمه "هی نپرسین بلوچی ؟... بلوچ نیستم😬                  *موهَمساده امام رِضایُم*
بزرگتره دو سه ماهشهخب همه گفتن براش سرلاک باید بدیاما نخورد حتی یکم بجز ارزش و تخم مرغ اب پز هم نمید ...

سرچ کن دوستدارن عروس هلندی یا گروه عروس هلندی ایران زمین گروه زیاده دقیق بپرس حیوون بی زبون و به کشتن ندی

بخدا یه هفتس کارم شده گریه وقتی میبینم انقد گوشه گیر شده آتیش میگیرم چیکارش کنم خوب بشه اصلا اشتها ...

من تو تاپیکای قبلیت بودم گفتنمم فایده نداره گریه تم باور ندارم.س لاک و بد بهش دادی ریختی تو نای.کثیف شده میخوای بشوریش.انداختیش تو روغن.بهش شامپو زدی.بعد حیوون بدبخت از شامپوی تو دستت خورده.انتطار داری هفت تا جون داشته باشه؟؟؟چطور میتونی انقد سهل انگار باشی اون بی زبون و انقد بلا سرش بیارین

2810