2777
2789
عنوان

بنظرتون رتبم چند میشه کنکور🙏🌹

373 بازدید | 15 پست

زیست ۱۶.۷۵

عربی ۱۹.۲۵

فیزیک ۱۸.۷۵

شیمی ۱۸.۵

دینی ۱۹.۲۵

زبان ۱۸.۵

ادبیات ۱۷.۵

هویت سلامت ۱۶

ریاضی ۱۸.۵

تراز کنکور ۷۸۰۰🥲

زیر رتبه ۱۰ هزار منطقه ۲ میده بنظرتون؟

🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ مگه ما نمرات کل کشور دستمونه برا نهایت تراز بدیمبرو سایت msbook تخمین رتبه با معدل

ام اس بوک اشتباهه. من پارسال هم زدم هم ملز هم بوک الکی زیاد میدن رتبه رو ۲۰۰۰ تا

ببخشید اگه نمیدونین نظر ندین مشکلی نیست🙏

🩷
ام اس بوک اشتباهه. من پارسال هم زدم هم ملز هم بوک الکی زیاد میدن رتبه رو ۲۰۰۰ تاببخشید اگه نمیدونین ...

عزیم ب هز حال اونا چندتا کارنامه دستشونه 

حالا اون نشد یک سایت دیگه

مال من روmsbook تقربیا درس گفت پارسال

ام اس بوک اشتباهه. من پارسال هم زدم هم ملز هم بوک الکی زیاد میدن رتبه رو ۲۰۰۰ تاببخشید اگه نمیدونین ...

جدی ام اس بوک اشتباهه ؟ یعنی رتبه رو بدتر میده ؟ من میزنم میاره بین ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ همین ام اس بوک .. یعنی امکان داره بهتر باشه رتبم ؟

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
عزیم ب هز حال اونا چندتا کارنامه دستشونه حالا اون نشد یک سایت دیگهمال من روmsbook تقربیا درس گفت پار ...

دقیق درست گفت ؟ اگه نه مثلا چقدر بهتر یا بدتر گفت؟ 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
خیلی کم بدبینانه گفت رتبه خودم بهتر بود

الیته موقع تخمین رنبه اینم در نظز بگیر

مثلا الان تخمین رتبه ها بر حسب درصد هاب اردیبهشت

ریاضی تجربی اردیبهشت خیلی اسون بود بالعکس تیر سخت

اون موقع ریاضی تیز رو موقع وارد کردن بیست درصد بیشتر وارد کن

الیته موقع تخمین رنبه اینم در نظز بگیرمثلا الان تخمین رتبه ها بر حسب درصد هاب اردیبهشتریاضی تجربی ار ...

گلم من انسانی هستم و فقط هم کنکور اردیبهشت شرکت کردم .. ممنونم ازتون 

جدی ام اس بوک اشتباهه ؟ یعنی رتبه رو بدتر میده ؟ من میزنم میاره بین ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ همین ام اس بوک .. ی ...

من پارسال امتحان کرده بودم رتبه خودم ۱۵هزار بود، ماز میگفت ۲۲۰۰۰ میشی😂 ام اس بوک هم ۱۷۰۰۰ میداد

🩷
من پارسال امتحان کرده بودم رتبه خودم ۱۵هزار بود، ماز میگفت ۲۲۰۰۰ میشی😂 ام اس بوک هم ۱۷۰۰۰ میداد

خوب عزیزم ام اس بوک حدود رتبه ات رو تقریبا درست داده دیگه

زیر دوهزار اختلاف تخمین رتبه و رتبه واقعی حدود ۲۰۰

ولی تو رنج های بالای ده هزار اختلاف دو س هزار میشه

2810