2777
2789
عنوان

نمرات نهاییم🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 57 پست
عزیزم میشه بگی چطوری باید اعتراض بزنیم ؟ چرا واسه من صفحه سفید میاد

روی گزینه ثبت اعتراض بزنین یه کم صبر کنین یه مورد میاد که باید کد درسی ک میخواین اعتراض کنین رو وارد کنین.

🩷
روی گزینه ثبت اعتراض بزنین یه کم صبر کنین یه مورد میاد که باید کد درسی ک میخواین اعتراض کنین رو وارد ...

اخه از دیشب که میرم تو گزینه امتحان نهایی صفحه سفید میاد 

واسه شما اینطوری نیس ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه از دیشب که میرم تو گزینه امتحان نهایی صفحه سفید میاد واسه شما اینطوری نیس ؟

من هنوز اعتراض نکردم عزیزم ولی یه بار امتحانش کردم صفحه سفید اومد رفرش کردم. همون حالتی که انگشت رو از بالای صفحه میکشین به پایین. بعدش ازم کد درسهای مورد اعتراض رو خواست

🩷
2805
بله. پارسال ۱۹.۵ امسال ۱۸.۵ البته اعتراض میکنم. چون مطمئنم ۱۹.۵ شدم امسال هم. ولی نمیدونم تاثیر داره ...

کلاس زبان میرفتی؟یا به زبان مسلطی؟اخه خیلی سخت بود که نمرت عالیه

کلاس زبان میرفتی؟یا به زبان مسلطی؟اخه خیلی سخت بود که نمرت عالیه

اتقدر دیشب گریه کردم. بخدا چند بار صحیح کردم ۱۹.۵ ۱۹.۷۵ میشدم.😬💔

اره عزیزم زبانم خوبه. دیپلم کانون زبان دارم با عنوان تاپ ستیودنت استان. کلا چون زبانم خو بود همیشه بورسیم میکردن نصف شهریه رو میدادم کانون😅

🩷
اتقدر دیشب گریه کردم. بخدا چند بار صحیح کردم ۱۹.۵ ۱۹.۷۵ میشدم.😬💔اره عزیزم زبانم خوبه. دیپلم کانون ...

غصه نخور حل میشه عزیزم.

وای منم خیلی علاقه دارم به زبان.ببخشید مجازی میرفتید؟یا حضوری.من نمیدونم کجا باید برم کانونای همه جا یه اسم داره؟چند سال باید بخونم تا به یه تسلط خوب برسم؟میشه یه توضیح مختصری بدید ممنون میشم راهنماییم کنید گلم🥺❤.خیلی دوست دارم این ایام تابستون زبانو یاد بگیرم

غصه نخور حل میشه عزیزم.وای منم خیلی علاقه دارم به زبان.ببخشید مجازی میرفتید؟یا حضوری.من نمیدونم کجا ...

عزیزم بهترین کلاس زبان بنظر من کانونه🥰

نمیدونم چند سالتونه البته.

نه حضوری رفتم. مجازی یاد نمیگیرم گوش نمیکنم.😅

بله همه شهر ها کانون زبان داره یا همون ili آی ال آی

برای تسلط چند سال زمان میبره عزیزم.

ولی شروع کنین بنظرم خیلی لذت بخش و کاربردیه😍

اگر رپزی قصد مهاجرت داشته باشین هم زبان خیلی کمکتون میکنه. 

🩷
2810