2777
2789
عنوان

شرایط قبولی نهایی

155 بازدید | 7 پست

خب حالا ببینیم شرایط استفاده از تک ماده چیه❓

بطور کلی در خصوص نمراتی که ممکنه گرفته باشین چهارتا فرض داریم

❗️نمره سالانه زیر ۷ بگیرید ➕ نمره برگه هم زیر ۷ باشه 🟰 تو این حالت نمیشه از تک ماده استفاده کرد و متاسفانه شما اون درس رو مردود شدین

✔️نمره سالانه بین ۷ و ۱۰ ➕ نمره برگه مهم نیس چی باشه🟰 اینجا میشه از تک ماده استفاده کرد

✔️نمره سالانه حداقل ۱۰ باشه ➕ نمره برگه کمتر از ۷ 🟰تو این حالتم میشه درس رو تک ماده کرد 

✔️نمره سالانه حداقل ۱۰ باشه ➕ نمره برگه حداقل ۷ 🟰 تو این حالت شما اون درس رو قبول شدین 

📢پس برای قبولی بی چون و چرا دو تا شرط لازمه یکیش نمره بالای ۷ روی برگه و دومیش نمره سالانه بالای ۱۰

✔️برای چند تا درس میشه ازش استفاده کرد❓

بطور کلی برای ۴ درس میتونید تبصره بزنید با این توضیح که ۲ تا درس نهایی و ۲ تا هم غیر نهایی

❌❌❌❌❌👇👇👇👇👇

@مشاور_انسانیا   ایشون زحمت کشیدند تاپیک زدند کامل توضیح دادند

حلال کنید من پستتون رو کپی کردم 🙏

دیدم خیلی استرش رو دارند گذاشتم

توی امضاشون نوشتند اگر سوالی دارید میتونید ازشون بپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم چه حرفیه اختیار داری🥰✨️

میشه تاپیک اخرم جواب بدی

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴       سر سنگين باشى، پشت سرت حرف ميزنن شوخ طبع باشى، پشت سرت حرف ميزنن، ببين ! هرجورى كه باشی پشت سرت حرف ميزنن، از خدا بزرگتر داريم؟ اين روزها پشت سر خدا هم حرف ميزنن! ديدى كه دارن وجود خدا رو تكذيب ميكنن پس خودت باش🩵 بى ترس و واهمه از خود بودن، اين مردم، خالق خودشون رو هم زير سوال بردن چه برسه به من و تو، راحت باش🤍🍭🥂