2777
2789
عنوان

خانما من روانی و توهمی شدم یا مشکل ماورایی هس بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست
اگر نریزن سرم یه عده دعانویس نرفتی؟

فقط ب خاطر این مشکلات ک بالا رفتم پیش ی دعانویس ک کلا قرآنی هس و ی خانومه ک میشناسم و مطمئنه رفتم گف همزاد داری

ولی با خودم میگم شاید روانی شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو اول درمان ماورایی تو شروع کن اگه خوب نشدی اون وقت میفهمیم مشکلت ذهنیه و باید بری دارو بخوری چون جن ها میتونن خودشونو بزنن شکل یکی دیگه...

پیشنهاد من بهت اینکه حتما نماز و قرآن بخونی حتمااااا 

اول شروع کن ۴۰ روز بقره گوش کردن و در کنارش چله ی سوره جن بخون 

کلا سوره های یس،جن،بقره،قل ها بخصوص ناس و فلق برای این مشکلات عالی ان حتما بخون حرز هم بگیر 

ذکر هم بخون نماز شب هم حتما 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم یه دفه از خواب میپرم و مثلا یه چیزای رو دیوار میبینم  مثلا سوسک یا یه عده پشه زیاد  شوهرمو صدا میکنم میگه کو من هیچی نمیبینم           بنظرم توهمه و هیچی نیست بیخیال

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فقط ب خاطر این مشکلات ک بالا رفتم پیش ی دعانویس ک کلا قرآنی هس و ی خانومه ک میشناسم و مطمئنه رفتم گف ...

خب از دید دعا نویسه همزاد بوده از دید روانپزشکی بهش میگن توهم

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

ببین حرفی که میخوام بزنم رو برداشت بد نکن. ولی حتما مراجعه که به روانپزشک. ممکنه مشکل پزشکی باشه.  من به جن و همزاد و این حرفا اعتقادی ندارم. به نظرم یه مشکل پزشکی داری. پشت گوش ننداز و حتما با پزشک مشورت کن. همینا رو براش تعریف کن. ممکنه ام آر آی یا نوار مغزی بگیره. 

سوره یونس هم عالیه برای این مشکلات 

آیه ی ۸۱ سوره یونس 

و آیه ی ۳۳ سوره الرحمن اینا برای دور کردن اجنه هستش و حتی باطل کردن هم حتمااا اینارو هم بخون

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم یه دفه از خواب میپرم و مثلا یه چیزای رو دیوار میبینم مثلا سوسک یا یه عده پشه زیاد شوهرمو صدا م ...

وای منم همینجوریم مار سیاه میبینم یا کرم های ریز بعد چند ثانیه محو میشن

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

طاق باز نخواب عزیزم. به پهلو بخواب

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وای منم همینجوریم مار سیاه میبینم یا کرم های ریز بعد چند ثانیه محو میشن

بهترین واکنش به این چیزا بی محلی هست. اصلا حتی بهش فکر نکنین.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را