2777
2789
عنوان

خانما من روانی و توهمی شدم یا مشکل ماورایی هس بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 65 پست
نه خواب نیس ب قرآن چشام باز بود

خونتون رو بشورید اگه جاییش نجس شده رخت خوابت نجس نباشه چیز نجس توی خونه نباشه مثلا لباسی چیزی - جسارت نمی کنم - تخت رو رو به قبله بذار طوری بخواب که سمت راست بدن روبه قبله باشه قبل خواب غسل گردنت نباشه با وضو بخواب قرآن بالا سرت بذار آیه الکرسی رو ۵ بار بخون 

صبح چهار قل و حمد رو یکبار بخون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یادم ۵_۶ ساله همین حدودا تو خواب صداهای مختلف می شنیدم بعد حس میکردم که یکی انگار بلندت کنه بچرخوندت البته زیاد توجه نکردم می گفتم خواب... چندبار این طور شد

بعدم که تابستون بود میرفتم کلاس هفتم بعدش یک شب ساعت ۱۲ شب بود بیدار موندم بعد جلو خونمون زمین خالی کنار آپارتمان چهار راه ..  اون ور خیابون یک شخص سیاه دیدم مثل سیاه بود اولش فکر کردم چون هوا تاریک من اینطور میبینم بعد تا رسید به خیابون چهار راه(چند متر راه رفت) یک هو ناپدید شد😱 من فقط کپ کردم بعد چسبیدم به قرآن

بعد اون موقع اتفاقای  عجیب زیادی افتاد 

و همینطور خواب بد مثلا من هیچ وقت کسی ندیدم فقط حضور یا صدا  

یک بار تو خواب دیدم بغلم کرده و... ☹😡 البته من فکر کنم روح ادم حس میشه جسم نیست از این رو که قرآن و ذکر میگم چون قبلش حدودای همون دیدن رفتم مدرسه هفتم موقع خواب یک چیزی مثل سوزن کمرم اذیت میکرد فکر کردم مامانم قرقره گذاشته بعد تو حالت خواب و بیداری برداشتم کنار گذاشتم... وقتی بیدار شدم صبح فکر کردم به شب فهمیدم دست یکی بوده😨که کنارم خوابیده بود

یک بارم دراز کشیده بودم به فیلم کره ای و کیس فکر میکردم و.... سرمم زیر پتو بود یهو یکی بالا لبم بوسید جالبیش به این بود که حس کردم خجالت کشید😐

بگم من چادری ام از کلاس سوم ابتدایی و اصلا تو فاز دوست پسر و .... نیستم 

الانم ۱۸ ساله ام و بجز اینا اتفاق عجیب افتاده که با چشم دیدم 

می‌ خوام بگم که همون موقع ها هفتم اینا شروع کردم قرآن خوندن ... بعضی اوقات تو خواب اذیت میشدم بدنم تو خواب دو سه بار نتونستم تکون بدم بعد یک موقع بدنم انقد سنگین میشد که هر لحظه میگذشت انگار وزن بیشتری بهم وارد میشد و صدا خنده و حرف بعضا می شنیدم تا اینکه دستم حرکت میدادم .. الانم دیگه بدنم(یا شاید روحم سنگین) نمی شه

ولی خواب جنسی بعضا هست و حالم بهم میزنه چون از این چیزا متنفرم ولی عجیب اینکه تو خواب یهو میل شدید ج.ن.س.ی حس میکنم دقیقا از پارسال شاید به خاطر گناه باشه چون خیلی کم اتفاق میوفته و موقعی که کار اشتباه میکنم شاید 

و اینکه 

الان تو خواب همین چند روز پیش بود حس کردم یکی بغلم کرده و داره خودشو بهم میکشه😖 بنظرم روحم بوده نه جسم چون وقتی بیدار میشی حسش روی روحت مثل بعضی خوابا مثلا میبینی پات زخم از خواب می پری هنوز تا چند ثانیه درد حس میکنی 

و اینکه نظریه دیگمم به خاطر خوندن آیت الکرسی و ... موقع خواب 

و یک جایی دیدم که شیاطین به روح انسان علاقه دارن

اینجوریم نیست که فقط من مشکل داشته بودم خونمون گاها دیوارهاش صدا میده (اخیرا چندماه نشنیدم) ولی آنقدر غیر طبیعی بود که بقیه هم متوجه شدن مامانم خدابیامرز تا همین چند هفته پیش کنارمون بود😢 گاهی می دیدم چهارگوشه قرآن آب میزد و تو خونه میریخت یا گاهی می دیدم تو خواب ناله میکرد همین ماه پیش اینا بود 

بابامم چندبار تو خواب تنها بود اینطور شد اما مامانم با اینکه بابامم بود ...