2777
2789
عنوان

خانما من روانی و توهمی شدم یا مشکل ماورایی هس بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 65 پست
خب گفتن علتش چیه؟؟

می‌گفت هیچی نیست بعد ازم یه حالت نقشه مغزی میگن از اونا گرفت گفت چند بار انگار شوکه شدی چرا گفتم من اصلا مشکلی ندارم ک بخام شوکه بشم هیچ اتفاقی نیفتاده برام فقط همین چیزایی بوده ک بهتون گفتم ...بعد بهم قرص خواب قوی داد که نخوردم ولی جالب تر اینه ک از وقتی پارتنرم بهم زدیم دیگه سراغم نیومده 😐یعنی خوب شدم انگار از اون مورد🚶🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون بعد از عقد واست اتفاق افتاده احتمالا به خاطر تجربه شرایط جدید فشار روحی رو داری تحمل می کنی. بهت ...

ن قبل عقد هم تجربه این چیزا رو داشتم .پست اولم مربوط ب بعد ازدواج هس بقیه ک پایین تر گفتم برای مجردی هس

من تو بیمارستان که بودم تو خواب و بیداری بودم ،تو اتاقم کسی نبود یهو دیدم شوهرم اومد تو اتاق افتاد روم تو خواب کم مونده بود نفسم بند بیاد ،این گذشت تا اینکه تو خونمونم دیدم وقتی شوهرم رفته بود سرکار ،رفتم تو سایت دایی ابراهیم وهبی فهمیدم جن عاشقه ...یه مدت قرآن درمانی کردم بهتر شد ولی کامل رفع نشد چون ارادم ضعیف بود ،الان گاهی تو خواب شبیه شوهرم می بینمش ،تو سایت نوشته بود خانم هایی که پاکدامن هستن شبیه شوهرشون میاد که در خواستشون رو قبول کنه

ن میخواستم اما نرفتم.اما قبلا یک اتفاقی افتاد تو خواب اینکه خواب بودن و یهو بیدار شدم چیزی نمیدیدم ا ...

اگر تابحال نرفتی پیش دعا نویس اصلا هم نرو

دعانویس ها و رمال ها معمولا با شیاطین جنی کار میکنن و اگر بری پیششون درهای ورود اجنه رو باز میکنن و این جور مشکلات برای بعضیا پیش میاد 

خوب شدی الان؟

ببین من می‌دیدم میومد بغلم میکرد بعد یهو بدنش داغ میشد و من حس خفگی بهم دست میداد جوری ک میگم جونم بالا میومد بعد چند لحظه یهو هیچی نبود هیچی ...الان بهترم 

می‌گفت هیچی نیست بعد ازم یه حالت نقشه مغزی میگن از اونا گرفت گفت چند بار انگار شوکه شدی چرا گفتم من ...

اووووه.... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

حرز ابودجانه رو با گلاب و زعفران بنویس همراهت داشته باش اگه بازم تکرار شد توهم هست ولی اگه دیگه همچین اتفاقی نیفتاد مطمئن باش جن و این چیزا بوده

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
یکی از دوستام شب زنگ خونشون رو زدن رفت دم در دید داداشش اومده و بعد رفت تو اتاق خوابید

صبح که شد زنگ خونه رو زدن رفت در رو باز کرد دید داداشش اومده 

میگفت رفتم تو اتاق دیدم اونجا کسی نیست 

تعریف میکرد که همه چیزش شبیه داداشش بود به غیر از چشماش که قرمز بود

به چشماش نگاه کن 

و البته بهتره قبل خواب سوره های آیت الکرسی و قدر و ناس و فلق رو بخونی و بخوابی