2777
2789
عنوان

خانما من روانی و توهمی شدم یا مشکل ماورایی هس بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 65 پست
وقتی ک فهمیدن اونی ک تو حالو توهم رو هس رفته هنوزم سنگینی شو روی بدنم حس میکردم

نکنه بختک میوفته روت

چون گفتی هروقت ک میخابم یا دراز میکشم

البته بختک ک بیوفته ادم سنگین میشه

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم اینجوریم پارتنرم ک بود همش تو حالت توهم میومد جای من و بغلم میکرد و نوازشم میکرد و تا میخواستم ...

خب گفتن علتش چیه؟؟ 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
وقتی ک فهمیدن اونی ک تو حالو توهم رو هس رفته هنوزم سنگینی شو روی بدنم حس میکردم

کاملا درکت میکنم من رفتم روانپزشک مسخرم کرد حتی پارتنرم باهام بود ها...رفتم متخصص مغز و اعصاب گفت این ویزا وجود نداره ولی می‌دونم چی میگی 

سراغ دلا نویس یا رمال تابحال رفتی؟

ن میخواستم اما نرفتم.

اما قبلا یک اتفاقی افتاد تو خواب اینکه خواب بودن و یهو بیدار شدم چیزی نمیدیدم اما قشنگ متوجه شدم یکی داره روحم رو از قفسه سینه ام میکشه بیرون ولی هی روحم برمیگرده ب داخل بدنم انگار کش میومد و نفسم بالا نمیومد.

یک بار دیگه تو مجردی تو خواب بودم و یهو بیدار شدم و یکی تو چهره ی پدرم اومد با چهره پریشون و با داد میگفت دیگه فلان کار اشتباه رو نکنی با حالت شیون

چون بعد از عقد واست اتفاق افتاده احتمالا به خاطر تجربه شرایط جدید فشار روحی رو داری تحمل می کنی. بهتره به یه روانشناس مراجعه کنی. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿