2777
2789
عنوان

رفتم پیجم عکسامو دیدم گریم گرفت چ بلای سر خودم اوردم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7309 بازدید | 194 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شک ندارم زمان زیادی از عمل بینیت نگذشته و به چهره جدیدت عادت نکردی و فوکوس کردی رو بینیت ۶ماه دیگ بب ...

پره هاش فرمش قرار نیس تغییر کنه 

چسب بینی ورم بینی میگیره فرمشو قشنگ دارم میبینم

https://daigo.ir/secret/8708917591

زور داره پولای مامانمو هدر دادمدوباره برم کار کنم پولش جور بشه

اشکالی نداره مامانت ب خوشحالی تو راضیه بعدم عمل کردنش از نکردنش بهتر بوده مطمئن باش چون هر روز داره گرون تر میشه و دیگه نمیتونستی عمل کنی

اشکالی نداره مامانت ب خوشحالی تو راضیه بعدم عمل کردنش از نکردنش بهتر بوده مطمئن باش چون هر روز داره ...

صورتایی ک اجرای صورتشون درشته بینیه فانتزی یا هرچیز دیگه ای بهشون نمیاد و من حالت طبیعی میخواستم صورتم پهن شده

خیلی بخاطرش استرس کشیدم ک اونجور در نیاد همه بینیا رو میدیدم 

ببین الان چی میکشم

https://daigo.ir/secret/8708917591

دلم میخواد ویس بدم و اسی رو نصیحت کنم 😑😂

عزیزم حساس شدی .. چون تازه عمل کردی هی مقایسه میکنی 

برا عمه منم دقیقا همینجوری ک تو میگفتی شد هی میگف وای دماغ قشنگم و عمل کردم نباید میکردم الان انقدررر ب صورتش میاد و قشنگ شده فقط یکم بذا بگذره ببین چقد نازههه و حساسیتی بیش نیست این ک داری میگی❤️نگران نباش عزیزم

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂