2777
2789
عنوان

چقدر بعد از سقط که بگذره دیگه کمرنگ میشه خاطرش

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 71 پست
می‌دونم 🖤 حتی فکر کردن بهشم ترسناکه . همه میریم دیر یا زود آدم خوبا زود میرن . پدرت احتیاج به فاتحه ...

خوابشون رو چند باری دیدم

یه بارش خیلی از اونور و احوالاتشون مطلعم کردن

جاشون خدا رو شکر خوبه

ما هم از دعا و خیرات کم نمیذاریم

ولی بابام رو میخوام

خیلی به هم وابسته بودیم

رفیق جینگ هم بودیم

اصلا رابطه‌مون یه چیزی فراتر از دختر و پدر بود

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
خدا نکنهمنم بابت جنین شما متاسفمانشاا... باز جاش سبز شهمیشه برای بابام دعا کنی؟ اگر دوست داشتی فاتحه ...

ممنون گلم

چشم عزیزدلم حتما براشون صلکات و فاتحه میخونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه من خارج رحمی بود و البته یه ساک هم داخل رحم بود که پوچ بود و باعث تشخیص دیر شد و لوله ترکید مجب ...

یعنی فکرکردن فقط همون ساک پوچ داخل رحمه ولی متوجه اونی که تو لوله تشکیل شده بود نشده بودن درسته؟

حتما ،میشه گفت تقریبا یادت میره ،و اینکه خیلی از سقط ها به خاطر ناهنجاریه جنینه ،یعنی خدا رحم کرده ک ...

واقعا؟پس اینجوری میشه راحت تر دلو آروم کرد

ممنون عزیزم

خوابشون رو چند باری دیدمیه بارش خیلی از اونور و احوالاتشون مطلعم کردنجاشون خدا رو شکر خوبهما هم از د ...

انشاءالله با انبیاء و اولیاء و اهل بیت محشور بشن خدا رحمتشون کنه 

خدا به شما هم صبر مضاعف بده

ممنون گلمچشم عزیزدلم حتما براشون صلکات و فاتحه میخونم

ممنونتم 

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
انشاءالله با انبیاء و اولیاء و اهل بیت محشور بشن خدا رحمتشون کنه خدا به شما هم صبر مضاعف بده

واقعا ممنون