2777
2789
عنوان

اینکه اگه بچه روزی خور دنیا باشه هرجور شده میمونه قبول دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم مطمئنم با این حجم از عواطف که داری کسی نبودی که بخوای به بچت صدمه بزنی بالاخره پله رو که با ...

۱۳ هفته بودم استراحت مطلق نبودم رفتم پیاده روی شبش اومدم سرویس خودمو بشورم دست زدم دیدم داخل واژنم کلا متورم شده دستمو بردم داخل دستم خونی شد

البته اینو هم به دکتر گفتم که نکنه من دستمو بردم داخل چیزی شده گفت نه دستت از یکی دو سانت که بیشتر داخل نمیره

خدا یجوری نساخته که تو بهش دسترسی داشته باشی

دیگه از فرداش بلند میشدم یه ذره احساس خیسی میکردم از کسی پرسیدم گفت رحمت سرده و اینا مشکلی نیست

شب قبل از سقط رفتم خونه کسی پله داشت ولی خب بهم گفته بودن کیسه آب نیست دیگه منم بسم الله کردم دو نفر دستامو گرفتن وزنمو روشون انداختم رفتم بالا شبم خونه یکی دیگه یه چند تا پله کم رفتم

فرداش رفتم دکتر صدا قلبشو شنیدم گفتم درد دارم گفت اشکالی نداره مسکن داد بهم

رفتم خونه دردام شدید تر شد کیسه آبم پاره شد و😭😭😭

۱۳ هفته بودم استراحت مطلق نبودم رفتم پیاده روی شبش اومدم سرویس خودمو بشورم دست زدم دیدم داخل واژنم ک ...

خوب دیگه اون دکتر متوجه نشده بعد شما خودت رو مقصر میدونی ؟

توکلت به خدا باشه

خوب دیگه اون دکتر متوجه نشده بعد شما خودت رو مقصر میدونی ؟توکلت به خدا باشه

با خودم میگم باید زودتر میرفتم بیمارستان

یا حداقل قبل اینکه برم دکتر کلا استراحت میبودم

کلی کاش و حسرت

با خودم میگم باید زودتر میرفتم بیمارستانیا حداقل قبل اینکه برم دکتر کلا استراحت میبودمکلی کاش و حسرت

درکت میکنم 

آدمیزاده دیگه ،اگر از همه چی خبر داشتیم که استغفرالله خدا بودیم