2777
2789
خب منم سوال پرسیدم چون مردی به نظرم اومد بهتر بدونیدشما حس نداشته باشی به یک خانم بازم حسشو میپرسی؟

بستگی داره، من از اون مردها هستم که سالها جهانگردی کرده ، الان اگه بخوامذرو دختری زوم کنم فقط برا همدم و همیشه است، نه صرفا دورهمی و چشیدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره، من از اون مردها هستم که سالها جهانگردی کرده ، الان اگه بخوامذرو دختری زوم کنم فقط برا هم ...

باشه.خب به نظرت همین جوری از رو تحربیاتتون و سنتون .

همینجوری بهم گفت حست چیه یا اونم حس داشته احتمالا 

باشه.خب به نظرت همین جوری از رو تحربیاتتون و سنتون .همینجوری بهم گفت حست چیه یا اونم حس داشته احتمال ...

هیچ وقت خیلی جلوتر از طرف مقابلت توهم نزن، اگه چیزی تو ذاتش باشه ( چه خوب، چه بد) نشونش میده. فقط هیچ وقت قربانی نباش و قربانی نگیر.

هیچ وقت خیلی جلوتر از طرف مقابلت توهم نزن، اگه چیزی تو ذاتش باشه ( چه خوب، چه بد) نشونش میده. فقط هی ...

بهم پیشنهاد دوستی داد .خودش و مجرد معرفی کرد بهم .

درحالی که متاهل بود .

از خدام بود که مجرد باشه چون خیلی ازش خوشم میومد .

وقتی اعتراف کرد متاهله دنیا رو سرم خراب شد.

گفت باهام در تماس باش و به حرفام گوش بده و لی من بخاطر خدا و زنش ازش فاصله گرفتم .

بهم پیشنهاد دوستی داد .خودش و مجرد معرفی کرد بهم .درحالی که متاهل بود .از خدام بود که مجرد باشه چون ...

من در مورد آنچه که هست حرف میزنم نه آنچه که باید باشه یا میبود یا بشود، از نظر من زندگی به کام اونهاس که عمرشون رو صرف تغییر این و اون و بخت و اقبال نمیکنن. کار درستی کردی ازش فاصله گرفتی، نه بخاطر زنش یا خدا، بلکه بخاطر خودت. 

من در مورد آنچه که هست حرف میزنم نه آنچه که باید باشه یا میبود یا بشود، از نظر من زندگی به کام اونها ...

حرفاتون خیلی سنگینه .

چرا مردی که خودش زن داره دلش میخواد من دوستش داشته باشم؟

چون از تنوع خوشش اومده. از جاذبه ی جنسی یکی غیر از زن خودش

اگه باهاش حرف بزنم مطمئن م که زندگی با زنش از بین می‌ره دلم نمیاد اینکارو با زنش کنم .

به نظرتون هر وقت دیدمش باید عادی باشم باهاش یا سرسنگین ؟

آخه اون از چشمام می‌فهمه بهش احساس دارم .زل میزنه به چشمام