2777
2789

پریودم از درد دارم میمیرم سرم درد میکنه همه کارام مونده من دانشجو ام خوابگاه خودم به خودم میرسم اصلا درد ندارم اینجا نمیزاره هیچ کاری کنم 

صبح زود اومده بالا سرم که چرا تا لنگ ظهر همیشه میخوابی امروز زود بیدار شو منم شبایی که پریودم دیر خوابم میبره تا ۳ بیدار بودم دیشب صبح زود بیدارم کرده الانم اصرار الا و بلا باید بیای بریم خونه بابام من حالم از خودم بهم میخوره صورتم جوش داره روز اولمه میخوام این درد کم شه یکم به روتین اینام برسم از پا درد نمیتونم بلند شم بعدشم اومده که سر دردت بخاطر فلانه بهمانه بیا قولنجتو بشکونم شکممو فشار داد بعدش از جام بلند شم ببخشید خون روی همه لباسام و تخت بود دیگه به خودشم هیچی نگفتم الان رفتم شستم همه رو ولی از اینکه هیچ درکی نداره دیگه واقعا حالم بهم میخوره این فقط یه موردشه کاش میشد تابستونا هم خوابگاه بمونم خیلی اونجا حتی روزای پریودیمم شادترم خیلی راحت به خودم میرسم اینجا نمیزاره اصلا دست به چیزی بزنم 

داداشامم خونه ان دیگه اصلا راحت نیستم 

هر وقت امضامو دیدی یه صلوات بفرست همین :) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی اون داره بهت محبت میکنه راهشو بلد نیست

یا شایدم زیادی محبت میکنه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است