2777
2789
عنوان

بیاین راه بزارین جلوم ب خاطر شوهر خاک برسر

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 20 پست
از اولی چرا جدا شدی؟با این چند ساله ازذواج کرذی؟چند سالته و چ هنر و کاری بلدی؟

خونوادش.یک‌ساله با این.

۲۲ سالمه شوهر ۳۵

لیسانس روانشناسی دارم اجازه ادامه دادن نداد.میخوام تو خونه خیاطی یاد بگیرم چون نمیزاره بیرون برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم خدا کمکت کنه 

اعتیاد خیلی بده 

شماهم اگ از نیش و کنایه ها میترسی ، مجبوری بسازی! ولی بیا با سیاست بساز الان که دعوا هاشون با تو گرمه تو اصلا محلشون نزار ارتباطتو صفر کن باهاشون بعدشم سعی کن خودتو مستقل کنی رو خودت کار کنی برا خودت هنر یاد بگیر

این شوهرت همینه نمیشه عوضش کرد 

بدی خانوادشو اصلا پیشش نگو در عوضش خواست ی چیز ب خانوادت بگه بزن تو دهنش 

برا اعتیادش هم بزار موقعه ای ک حالش خوبه میونتون بهتر شد بهش بگو تا زمانی که ترک نکردی اسم بچه رو نمیاری 

بگو سنت هم که داره میره بالا ارزو پدر بودن ب دلت میمونه بچه ی پدر سالم میخواد ی پدری میخواد که فردا روز سرشو بگیره بالا ن اینکه تو کوچه و مدرسه بخاطر اعتیاد باباش مسخره اش کنن 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
خونوادش.یک‌ساله با این.۲۲ سالمه شوهر ۳۵لیسانس روانشناسی دارم اجازه ادامه دادن نداد.میخوام تو خونه خی ...

اختلاف سنی زیاده.

اما خیلی عقب مونده نیس .اشتباه اول ابن بود ک تا وقتی براش شیرین بودی اجازه این چیزا رو ب اون نمیدادی حالا دیگ بد عادتش کردی و فک میکنه مالک تو.

اول اینک با خانواده شوهرت ب هبچ وجه رقابت نکن حسادتشون تحربک نکن و خودت ب موش مردگی بزن و خودت و تیم اونا جا بده نذری مشترک بپز کارای مشترک انجام بده.دوم خودت اویزون شوهر نکن و کاراتو خودت بکن دنبال ناز کشی این ادم نباش.مردا دنبال زن مستقل هستن .روانشناسب بازکارش بد .همون خیاطی اگ علاقه داری انجام بده.بهش بگو اگر سمت دود و دم بری جدا میشم و گر گف جدا شو حتما اینکارو بکن چون تو مقصر نیستی بلکه دیگ مرد پیدا نمیشه و کم کم ازت نمیترسه و هر غلطی انجام میده.بهیچ وجه بچه نیار مراقب باش

نمیزاره من خودم تنها برم.گوش کنین.کلا گیر میده بهم .تنها نمیزاره بیرون برم.اجازه ادامه تحصیل نداد.نا ...

عزیزم به جای این که نگران خوراکی ها باشی بهتره به فکر اعتیاد شوهرت باشی و ناراحت اون باشی این که خواهر شوهرت اینجوری گفته به نظرم بخاطر خودت اینجوری گفته اعتیاد خیلی سخته ها فقط با لحن بد گفته منظوری این هست جلوشو بگیر

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍