2777
2789
عنوان

دارم میشم هجده هفته هنوز ویار و حالت تهوع دارم بیاین لطفامامانااا

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 21 پست
منم تو هفته ۱۶ ام همینم

عذاب اوره😭

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۲/۱آزمایشم مثبت شد🥰۱۴۰۳/۲/۱۷صدای قلبتو شنیدم نینی جونم♥️😘خدایا خودت نگهدارنینیم باش صحیح و سلامت بزارش تو بغلم شکرت😍
من سر دخترم حالم تالحظه زایمان بدبود. داغون شدم.رنگ‌و‌رو رفته . ولی سر این شکمم حالم خیلی خوبه.یبارم ...

ربطی به جنسیت نداره اصلا من سر هر دو بچم  یه مدل مختلف بودم ولی جنسیت یکی بود 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سر دومی تا روز زایمان حالت تهوع داشتم😁جوری که دکتر گفت صبح زود بیا گفتم تو اتاق عمل بالا میارم ص ...

عزیزممم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۲/۱آزمایشم مثبت شد🥰۱۴۰۳/۲/۱۷صدای قلبتو شنیدم نینی جونم♥️😘خدایا خودت نگهدارنینیم باش صحیح و سلامت بزارش تو بغلم شکرت😍
جنسیت چیه؟

هنوز دقیق نگفتن مونده انومالی بگن ولی ان تی گفت پسر 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

جنسیت بچتون چی بود؟من هرروز منتظرم حالت تهوع تموم شه ولی میبینم بازادامه داره

الان دختر باردارم 

ولی سر پسرمم همینجور بودم . از هفته نهم تا حدود ۲۲ نابود بودم . 

شما تصور کن الان هفته ۲۴ م، وزنم روز اول بارداری ۶۰ بود ، کلی وزن کم کردم ، الان تااازه دوباره رسیدم به ۶۰ .

منم که شهر ه ی شهرم به عشق ورزیدن ...