2777
2789
عنوان

شوهرم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 73 پست
شوخیت حقیقت زندگیه سعی کن واقعیش کنی برا خودت ک نشد برای دخترت واقعیش کن!هیچی پول نمیشه هیچی همه کس ...

دقیقاهمینجوریه الان اگه پول داشتیم آواره خونه بقیه نمیشدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی پولی تون  بخاطر تنبلی شوهرته یا داره کار و تلاششو می کنه؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

کاش خودت عقل داشتی اینجوری حرف نمیزدی😂😐

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
بی پولی تون بخاطر تنبلی شوهرته یا داره کار و تلاششو می کنه؟

نه باباتنبل نیست کارمیکنه 

حرفم واسه این بودپول نداریم پول مستاجرمون روبدیم خودمون بریم خونمون آواره خونه بقیه شدیم 

شوهرم هرچی بخوام میخره فقط چندروزه وضعیتمون خوب نیست همینجوری شوخی کردم

شوهرت باید می‌گفت بهت ک آدما رو باید تو سختی ها شناخت 

هر چند جان نیستیم شاید ماهم تو این شرایط از تو بدتر رفتار کنیم

چرا وقتی اینقدر طرز فکرت بچه س ازدواج کردی که شوهرت حرص بخوره از حرفات؟

شوهرمومن خودم انتخاب کردم حتی خودم بهش پیشنهاددادم الان هم چندروزه توعذابم ازدهنم دررفت منظوری نداشتم 

خودش اجازه نمیده مگرنه من شاغل بودم نزاشت گفت نمیخوام بری

الان تا بهت احساس عذاب وجدان ندن دست از سرت برنمیدارن .بابا واقعیت رو گفتی واقعا سعی کن دخترت رو به ادم پولدار بدی وگرنه تا عاشق نشدی شوهرش نده .والا ما داریم دو نفرره جون میکنیم اخرش هیچی .ادم یا باید با پسر پولدار ازدواج کنه یا بابای خودش پولدار باشه و