2777
2789
عنوان

خوش به حالتون متاهلا آخ که چقدر من حسرت میخورم به شماها

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 89 پست
مجردا فک میکنن متاهلا همش دارن س ک س میکنندرحالی که متاهلا همش دارن قسط میدن😂

آره والا ما زندگی نمیکنیم زندگی ما رو ...‌

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسرت خوردن سنگینی میاره زندگیشونو خراب میکنه براشون دعای خیر کن ک حدا بذای خودتم خیر بیاره

زندگی همیشه روزای خوش نیست، گاهی اونی ک دستتو میبوسه جوری دلتو میشکنه ک سالها جاش خوب نمیشه

و اینکه بجای حسرت چشمتو باز کن انتخاب درست داشته باشی ان شاالله بخت خوب قسمتت شه

ظاهر زندگیه همه قشنگه ولی درونش ....

باید ببینی کی از درون زندگیش قشنگه

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
بله دقیقا همینطوره ولی من خداییش اینهمه از زندگی متاهلی بد میگن تعجب میکنم تو پست قبلیم گفتم تصوراتی ...

چقد نگاهتو دوس دارمو داستان مجردیتو چقد با گوشت و تنم حس کردم و چ عذابایی کشیدم تو مجردی🥲🥲

خوب شد یادم آوردی❤️

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
ممنون ازپیام امیدوار کننده ی قشنگت چی بگم امیدوارم😁

فدات عزیزم امید همیشه هست روزای خوبم میرسه باور کن منی ک مجرد بودم و غصه میخوردم الان ب اون روزام میخندم و میگم چ زود گذشت تازه بجا یبار دوبار ازد کردم اولی رو خدابیامرز خدا ازم گرفتش چون همیشه ترس اینو داشتم یا ولم کنه بخاطر خانوادم و طلاقم بده با اینک هررررگززز اینکارو نمیکردا همشم میگفت از چی میترسی من زندگیمو دوس دارم تو زندگیمی دوس دارم نمیخوام زندگیمو از دست بدم و خرابش کنم ولی روزی ک شب فوت شد صبحش بهش الهام شد و اخلاقش ی طوری بود و ب من گفت یک قولی میدی گفتم چ قولی گفت اگ من مردمم خوااااهشششش میکنم ازد نکن و من میگفتم ایمان این چ حرفیه ک میزنی تو هنو ۲۵ سالته دخترمون هنوز بزرگ بشه باید عروسیشو ببینی نوه هاتو ببینی باید با هم پیر شیم امااااا شب نشده خدا ازم گرفتش و دوباره روز از نو روزی از نو ولی خب بعد دوسال دوباره شوهر ک چ عرض کنم فرشتههههه گیرم اومد ک دقیقا سال قبلش تو محرم تو مسجد با حالت ناامیدی توی دلم از خدا یک شوهر و زندگیه خوب خواستم و جالب اینک محرم سال بعد دقیقا همون روز همون شب تو مسجد یهو یادم اومد خیلی یهویی ک در این شب در این ساعت در این مسجد و دقیقا همون نقطه ای ک نشسته بودم و ناامید چیزی ک از خدا و امام حسین رو خواستم داشتم خداشاهده خودمم تو شک بودم و توهم مطمئن باش سال دیگ همچین روزی میگی عهههه چ جالب پارسال این موقع مجرد بودم و چنین چیزی خواستم از خدا و امام حسین و الان اونارو دارم امیدوارم بهترین فرشته گیرت بیاد ک همه غما و مشکلات گذشتت رو با اومدنش بشوره و ببره ولی میگم ک متاهلی مشکلات خودشو هم داره همیشه گل و بلبل نیس ولی خب اگ غیر اینم بود تکراری و کسل کننده میشد نمیدونم چرا وقتی تو مسجد و تو محرم از خدا و امام حسین چیزی و بخوای دست رد ب سینت نمیزنه امتحان کن ب حرفم میرسی من مذهبی و مقید و محجبه و اینا نیستما ولی خب اینجور ک هرکسی ک منو میشناسه میگ انقدر ک دلت پاکه ب هرچی میخوای میرسی و خدا همیشه سعی میکنه چیزی رو زیاد ازش بخوای ک با سختی بدست بیاری و قدر اون چیزی رو ک بهت میده رو بدونی و تا میتونی نگهش داری😘منم هرشب مخصوصا تو این شبای عزیز از خدا برا همه مجردا میخوام از خدا امشبم اسم کاربریتو تو دلم میگم برا توام میخوام و صلواتم میفرستم خدا کنه کنه دل توام شاد شه و ب خواستت برسی و ب ارامش و خوشبختیم برسی ببین ازدواج خوبه ولی با ادمش ...با یک ادم خوب وگرن ک با ادم اشتباهی دوراز جونت مرگ از اون ازدواج بهتره چون شوهر اولم وحشتناک خدابیامرزش اذیتم میکرد البته دست خودش نبود دگ اخلاقش بود ولی من حلالش میکنم☺️

چقد نگاهتو دوس دارمو داستان مجردیتو چقد با گوشت و تنم حس کردم و چ عذابایی کشیدم تو مجردی🥲🥲خوب شد ی ...

فدات عزیزم لطف داری مهربون ایشالا همیشه شاد و خوشبخت باشی و ب همه ارزوهای قشنگت برسی😍😘

فدات عزیزم امید همیشه هست روزای خوبم میرسه باور کن منی ک مجرد بودم و غصه میخوردم الان ب اون روزام می ...

وایی چه جالب ولی عزیزم خدا شما رو خیلی دوس داشته کهدسریع یه فرشته گیرت اومده من چن سالع ازش خواستم نداد ادما باهم فرق دارن البتع امسال. تنها سالیع که دعا نمیکنم ما محبوب نیستیم پیش خدا منم دیگه کنار اومدم 

ممنون ازدعات عزیزم 😘

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
وایی چه جالب ولی عزیزم خدا شما رو خیلی دوس داشته کهدسریع یه فرشته گیرت اومده من چن سالع ازش خواستم ن ...

خواهش منم بالاخره خیلی سال دعا کردم و خواستم بعد ک ناامید شدم شوهر اولمو در ۲۵ سالگی داد ولی خب دومی هم دویال طول کشید داد ولی مطمئنم بهترین ها سر راهت خواهد بود خیالت راحت غصه نخور خواهر عزیزم☺️😘

خواهش منم بالاخره خیلی سال دعا کردم و خواستم بعد ک ناامید شدم شوهر اولمو در ۲۵ سالگی داد ولی خب دومی ...

ممنون از امیدواریت چی بگم ...

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
😂😂😂😂 کامنتهات باحاله😉😘

قربانت 😄

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عشقتون پایدار❤️گاهی وقتا بین زن و شوهر هم پیش میاد آخه

سلامت باشی♥️

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ازدواج اگه با ادم درستش باشه خیلی قشنگه

حتی چند سالم که بگذره همچنان حالتون کنار هم خوبه 

اما نمیفهمم چرا اینجا میگن متاهلا تو خیابون همو بوس نمیکنن😐😐😐😐😐

ایشالله یه بخت خوب نصیبت بشه قشنگم❤️

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱
فدات عزیزم لطف داری مهربون ایشالا همیشه شاد و خوشبخت باشی و ب همه ارزوهای قشنگت برسی😍😘

همچنین عزیز دل😘😘

چقدر منی 😔☹️باورت میشه من از بی کسی و بی پناهی ب شوهرم پناه بردم و اونم از خودم وقتی بیشتر این قضیه ...

اره ولی من هنوزم توقعم زیاده دلم میخواد زیاد بهم محبت کنه دلم میخواد جای خالیه همرو برام پر کنه ولی خودشاصلا صدامو نمیشنوه 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
2810