2777
2789
عنوان

کمک کنین

267 بازدید | 18 پست

من دختر ۹ سالشه

یه پسر ۹ ساله تو ساختمونمون هست که خیلی بده و ازش بدم میاد دخترم هم همینطور .. مامانش میاد میگه علیرضا دو ساعت بیاد بازی کنه خونتون منم میگم باشه یه روز رفتم که براشون تو اتاق غذا ببرم دیدم پسره شلوارشو کشیده پایین به دخترم میگه آنباته بخور دخترم هم خشک شده منم رفتم گفتم به مامانش زنیکه میگه پسرم همین کارایی نمیکنه دخترت یادش داده منم یه هفته نزاشتم بیاد خونمون بعد چند روز گفت بخدا من جایی کار دارم گفتم باشه گفتم بیاین تو هال بازی کنین پسره گفت خاله اتاق حنا قشنگه دوس دارم منم رفتم گفتم منم دوس دارم نگاتون کنم موقع بازی گفتش نه خاله میخوایم دو تایی بازی کنیم منم گفتم نه خاله گفت باشه من یک لحظه رفتم دستشویی دیدم داره ببخشید ببخشید به زور میکنه تو دهن دخترم دخترمم داره گریه میکنه منم گفتم چرا اینکارو میکنی میگه بابام و مامانم میکنن این کارو جلوم 

منم رفتم گفتم برو خونتون 

مامانش اومد جیغ و داد که بچشو جمع کن پسرم میگه حنا کارای بد یادم میده منم گفتم باشه به شوهرم گفتم که دوس ندارم اینجارو جابه جا شیم زنه میگه که نه و نمیخواد و اینا 

منم گفتم نه بریم از اینجا پسرش هم میگه نه خاله حنا بمونه منم گفتم نه 

الان داریم جابه جا میشیم اگه به شوهرم بگم شر درست میشه بنظرتون چیکار کنم؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه اسی 

https://rubika.ir/rooomhmapqosyeeemn

لطفا عضو شو و با حمایتت و انرژی پر گرمت خوشحالم کن✨

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

بچه کپی پدر مادرش

دخترتونو همین سن ببرید تراپیست که زیاد یادش نمونه

و خب بگید نمیخوام بچت بیاد خونمون با زنه حرف نزنید اختیار خونه خودتونه مثلا

مامان باباش نمیتونن بچه نگه دارن میخواستن نیارن

شمام یذره بیشتر به بچت توجه کن یعنی بخاطر رودرواسی حاضری دختربچه ی کوچکت همچین چیزی تجربه کنه؟

باخداااا اینا چه پدر مادرایی هستن خجالت داره خاک تو سرشون واقعا متاسفم برا همچین خانواده هایی

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

فقط مشکل از والدینش نیست، بچه هه خودشم درست نیست میفهمه یه بچه ی دیگه نباید زور بگه و انجام میده

حالا که بچه تون مسائل جنسیتو میدونه به دخترتون درست یاد بدید و قشنگ هم بهش بگید نه بگه و دعوا و جیغ و داد کنه پسفردا یه آدم بزرگسال اذیتش کنه چی؟

2810