2777
2789
عنوان

اینکه شهدا زنده ان چقدر قبول دارین

178 بازدید | 17 پست

تا حالا شده بخواین براتون دعا کنن درخواستی بگین کارتون راه بیوفته

شهید خاصی هست که بوسیلش حاجت گرفتین یا باهاش رفیق شدین 

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا عمو و یه دایی شهید دارم ، نمیگم همیشه ولی خیلی شده که مادربزرگم ( پدری ) متوسل به بچه های شهیدش بشه و حاجتروا شه،خودمونم از نذر های مختلف و متوسل شدن حاجت روایی دیدیم

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

قصدم نبود ک حتما حاجتم رو بدن 

فقط دوست داشتم به یادشون باشم و یه جوری از خود گذشتگیشون رو ب یاد بیارم 

حتی اگه جوابی ندن مشکلی نیست 

مشکل از منه گناه کار هست ک کارم پیش خدا جلو نمیره

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

من نمیدونم تعریف کردنش درسته یا نه، چون حس میکنم آدم این تجربه هاشو نباید بگه

اما من یه مسافرت راهیان نور رفتم، یه شناسنامه شهید بهمون دادن، من چند جا که رفتیم با همون شهید صحبت کردم و چند تا نشونه خواستم ازش.. 

چند روز بعد از مسافرت اومده بودم، یه سوالی برام پیش اومده بود اعتقادی کاملا. گفتم یا من جواب این رو باید بگیرم، یا کلا بیخیال میشم از.... (ناخودآگاه یاد اون شهید هم افتادم و جوابو ازش خواستم)

یه پیامک برام اومد از خانمی که باهم رفته بودیم راهیان نور که  یه مراسم داریم گلزار شهدا بیایید، یه سری کاغذ توزیع کردن، بسته بود. من برداشتم دیدم اسم همون شهیده و جواب سوالم! 

عین ابر بهار گریه می کردم فقط. 

به خدا که زنده هستن. 

من واقعا از خودم شرمنده میشم که کارهایی می کنم و اون شهید رو مثلا رفتیم راهیان نور به عنوان رفیق شهید انتخاب کردم(اونجا هم شناسنامه های شهید رو تصادفی بر می داشتیم و نمی دیدم توش چیه‌) 

شهید هم، شهید مهدی زین الدین بودن. 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
من نمیدونم تعریف کردنش درسته یا نه، چون حس میکنم آدم این تجربه هاشو نباید بگهاما من یه مسافرت راهیان ...

چه تجربه قشنگی 

برای روح بلندشون صلوات میفرستم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ارههه خیلیی زیاد از ته دب بخوای ازشون مخصوصا امامای شهیدمون کلا اماما معصومین شهدا پیامبرا هرکدوم دز ...

عزیزم حالا ک انقد دعاتون گیراس برای منم دعاکنین اسمم فاطمه س،گره از زندگیم باز شه مرسی گل

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
باور میکنم عزیزم

شهیدی که زنده بودمن گفتم عه ایشون که شهیدشدن یکی این آیه برام خوندآنان که درراه خداکشته شدن شهیدمینداریدباورمیکنی من توخواب شهیدومیشناختم بیداری نه وقتی بیدارشدم اسمش تواینترنت سرچ کردم دیدم همونه توخوابم بوده اینقدرگریه کردم

2810