2777
2789
عنوان

هاش سی جی وده تا پروژسترون

| مشاهده متن کامل بحث + 4875 بازدید | 779 پست

ان شاءالله که باردار باشی،نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی ازعلائم داروها هم میتونه باشه

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعی کن آروم باشی عزیزم . مدیتیشن و یوگا

اره باد امتحان کنم 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
بدون علائم جز تحوعی ک ازنخوردن هیچی میگیرم هیئچ علایمی نباشه هم میشه مگ نوک‌سینمم فشارمیدم درد میگیر ...

والا منم علائم خاصی نداشتم فقط قبل پریودی یه دو سه روز لک دیدم که همیشه قبل پریودی هم میدیدم. سینه هامم خیلیییی کم درد می‌گرفت وقتی فشار میدادم

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی نیستتتت ک باتجربه باشه بیاد کمکم کنه تروخدااا ب این شبا ی عزیز قسمتون میدم بگید تاجرات پیداکنم ب ...

عزیزم بی بی بزن ان شاءالله که باردار باشی

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌

بی‌بی نزن تا شکمت قلمبه بشه بفهمی بارداری 😂خب دختر خوب شاید بارداری و عقب انداختی، وگرنه باید سرموعدت میشدی

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
والا منم علائم خاصی نداشتم فقط قبل پریودی یه دو سه روز لک دیدم که همیشه قبل پریودی هم میدیدم. سینه ه ...

من یخورده احساس سنگینی و درد تو سینه هام دارم ب نظرتون امیدی هست

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
والا منم علائم خاصی نداشتم فقط قبل پریودی یه دو سه روز لک دیدم که همیشه قبل پریودی هم میدیدم. سینه ه ...

وای خدا نی نی تو حفظظظظظش کنهه انشالا ک همین بشهههه برامنم🙏🙏😍😍😍😍😍😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
بی‌بی نزن تا شکمت قلمبه بشه بفهمی بارداری 😂خب دختر خوب شاید بارداری و عقب انداختی، وگرنه باید سرموع ...

اخه میگم ماهه پیش ۵۰ روز بعدشدم بدون هیچ دلرویی البته اماهرزمانی هورمونی خوردم و امپولشو زدم درجا ی هفته بعدش پری اومده اینبار خبری نیس اصن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاءالله که باردار باشی،نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی ازعلائم داروها هم میتونه باشه

یعنی بااونهمه پروژسترون امکانش هست نشی و دیربشی ؟؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا نی نی تو حفظظظظظش کنهه انشالا ک همین بشهههه برامنم🙏🙏😍😍😍😍😍😘😘

انشالا عزیزم. امیدوارم خبر خوش بیای بدی.

ممنون از دعات😘😘

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیاده روی هم خیلی خوبه

اره میرفتم اونو هرروز این ماه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره میرفتم اونو هرروز این ماه

راستی شکمم بااینکه خیلی لاغر کردم اومده جلو سمت رحمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالا عزیزم. امیدوارم خبر خوش بیای بدی.ممنون از دعات😘😘

شماهم باداروشدی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40