2777
2789

یه پسر 2سال دارم یه سقط داشتم ک اصلا هیچ علائم بارداری روش نداشتم الان باردارم خودم میخاستم دوتا بچه با تفاوت سنی کم باشن الان علائم کامل دارم حالت تهوع ویار سینه درداخلاق تند فقط مشکلی خیلی دلم درد میکنه و دقیق نمیدونم معدمه زیر دلم کل دلم میپیچه درد شدید دارم چیکار کنم دلم میخاد بمونه برام درد دل عادی 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

علائم من وقتی میخوام پریود شم 🤦‍♀️ یه ازمایش برو خب 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اقدامم و هر پریودی م این مشکلات رو دارم دل درد از زیر قفسه سینه دارم که خیلی کلافه کننده ست آزمای ...

اره باردارم خب سر پسرمم اینجوری بودم فقط ی مشکل این که درد دل رو نداشتم چون یکی سقط کردم میترسم نمونه ببینم این درد دل عادی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره باردارم خب سر پسرمم اینجوری بودم فقط ی مشکل این که درد دل رو نداشتم چون یکی سقط کردم میترسم نمون ...

حتما به دکترت بگو 

کجای دلت درد می‌کنه ؟

اصلا روغن مالی نکن ، کیسه آب گرم نزار ، دور شکمتو پارچه ضخیم نبند ، مسکن هم نخور 

اینا باعث سقط میشه ،دور از جونت عزیزم 

حتما به دکترت بگو کجای دلت درد می‌کنه ؟اصلا روغن مالی نکن ، کیسه آب گرم نزار ، دور شکمتو پارچه ضخیم ...

نمیدونم اصلا کجاش معدمه دلمه نمیفهمم اصلا درد عجیبی فقط خیلی درد میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم اصلا کجاش معدمه دلمه نمیفهمم اصلا درد عجیبی فقط خیلی درد میکنه

بقیه چیزها عادیه ؟

ترشح و خارش هم نداری ؟

منم سقط داشتم قبلا ،الان تو پریودی م،دقیقا همون جایی از شکمم درد می‌کنه که تو سقط درد داشت 

بقیه چیزها عادیه ؟ترشح و خارش هم نداری ؟منم سقط داشتم قبلا ،الان تو پریودی م،دقیقا همون جایی از شکمم ...

نه ترشح ن خارش هیچی ندارم همه چیز عادی و نرمال فقط دل دردم ک نمیفهمم از دلم از معدمه اما انگار کلش پیچ میخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810