2777
2789

آمپول سینال اف و هاش ام جی استفاده میکردم هشت سیکل که سونو‌ انجام دادم دکترم گفت هر طرف ده تا فولیکول داری بزرگ ترینش ۱۲بود 

اگه باز آمپول بدم خیلی بزرگ میشن

آمپول آزاد سازی هم نداد گفت خودشون بزرگ میشن آزاد میشه 

با این وجود احتمال بارداری هست؟

یروز میام اینجا می‌نویسم دیدی منم مامان شدم🥺🤱😍
سینال اف خیلی خوبه منم قبل از iui میزدمش

شما ای یو آی کردی؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله

میتونم بپرسم مشکلتون چی بود؟بعد چند بار جواب داد؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

من الان تو سیکل تخمک کشی هستم روزی ۲۴ خط سینال اف و سه تا hmg میزنم 

اره خودشون ازاد میشن 

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
من الان تو سیکل تخمک کشی هستم روزی ۲۴ خط سینال اف و سه تا hmg میزنم اره خودشون ازاد میشن

عزیزم من نمیخوام تخمک کشی کنم این آمپولا رو زدم طبیعی باردار بشم زیاد شدن

عزیزم من نمیخوام تخمک کشی کنم این آمپولا رو زدم طبیعی باردار بشم زیاد شدن

میدونم عزیزم منم چند ماه استفاده کردم که به طور طبیعی بار دار بشم نشد حتی ای یو ای هم کردم ولی بی فایده بود الان اومدم برای ای وی اف 

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
میدونم عزیزم منم چند ماه استفاده کردم که به طور طبیعی بار دار بشم نشد حتی ای یو ای هم کردم ولی بی فا ...

برای شما هم فولیکول هاتون زیاد میشد من الان ۲۰تا فولیکول دارم الان که یکم بزرگ تر شدن دیروز و امروز دل درد دارم

تنبلی تخمدان بار اول

خدا حفطش کنه کوچولوت رو