2777
2789
عنوان

اسنپ چه جوریه

136 بازدید | 16 پست

سلام

ببخشین من عاشق رانندگیم و حدود ۸ ساله که رانندگی میکنم چون علاقه دارم خسته نمیشم به هیچ عنوان

به نظرتون شغل اسنپ رو جدی پیگیری کنم ( چون علاقه دارم) و خطی هم مسافر جا به جا کنم میصرفه ؟؟ 

درامدش چقدره ؟ مثلا از ۶ صبح تا ۷ غروب تو اسنپ و تاکسی و خطی باشم

اگه خوب بتونی کار کنی یه کله جای شلوغم باشه خونت تا ۲۰_۳۰ در میاد تو ۱۲ ساعت کار روزانه 

ولی خب پدر ماشین در میاد 

چالش های اینستا رو‌ نگاه کن حتما که با اسنپ کار میکنن و درامد روزانه و اینا میگن

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه خوب بتونی کار کنی یه کله جای شلوغم باشه خونت تا ۲۰_۳۰ در میاد تو ۱۲ ساعت کار روزانه ولی خب پدر م ...

اوه مرسی ازت

خودم خوشم میاد از رانندگی میدونی کاریو با علاقه انجام بدی

البته خب هوای ماشینو باید داشته باشی تا بهت نون بده و باید برسی و خرج ماشین بکنی ..... ولی خب واس یه ادم مجرد فک کنم از کارگری تو شرکتای خصوصی که پدر ادمو در میارن تا ده میلیون بدن بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه مرسی ازتخودم خوشم میاد از رانندگی میدونی کاریو با علاقه انجام بدیالبته خب هوای ماشینو باید داشته ...

خوبی شرکتا اینکه هیچی سرمایه نمیذاری ،بیمتم میکنن حقوق رم اغلب سر موقع میدن کار بی دردسریه ،اسنپ یکم دردسر داره

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خوبی شرکتا اینکه هیچی سرمایه نمیذاری ،بیمتم میکنن حقوق رم اغلب سر موقع میدن کار بی دردسریه ،اسنپ یکم ...

ادم سختی کشیده ای نیستم که تو سختی زیاد دووم بیارم و خدمتمو به زور ننه و بابا تموم کردم

اتفاقا انبارداری یک شرکت رفتم با این که قطعاتش سبک بود ولی به خاطر سر پا وایسادن زیاد ادم مریض میشه بعد چند سال

ماشینم یه ۲۰۶ سقف شیشه ای بابام واسم خریدش و اگه برم اسنپ ماهی یبار میبرمش مکانیکی همه چیشو چک کنه

تنها شغلی که بهش علاقه دارم و قابل دسترسیه همینه

منم دوست دارم اسنپ بانوان کارکنم ولی الان میگن بانوان نیس فقط میتونی چنبار سفرو لغو کنی تا مسافر خان ...

چی بگم والا واس خانوما تو شرکت خصوصی راحت تر هم کار گیر میاد هم کارشون سبکه مثلا خانوما با کامپیوتر داشتن کار میکردن

چی بگم والا واس خانوما تو شرکت خصوصی راحت تر هم کار گیر میاد هم کارشون سبکه مثلا خانوما با کامپیوتر ...

دلم میخواد بیرون باشم تو جاده حوصله اینکه یجا بشینی صب تا شب پشت کامپیوتر

دلم میخواد بیرون باشم تو جاده حوصله اینکه یجا بشینی صب تا شب پشت کامپیوتر

مثل مننن

البته من کار با کامپیوترو دوست دارما چون از ۵ سالگی با کامپیوتر بازی میکردم ولی جاده و رانندگی یه چی دیگس حالا چه بهتر پولم در بیاد

فک کردم تو ایران فقط من این جوریم چه خووب یکی مثل من پیدا شد

مثل منننالبته من کار با کامپیوترو دوست دارما چون از ۵ سالگی با کامپیوتر بازی میکردم ولی جاده و رانند ...

نه خیلیا هستن باور کن انقد دلم میخواد تو جاده باشمو از ادما دور میگم کاش راننده ماشین سنگین بودم ازین ترانزیتا خیلی حال میده

نه خیلیا هستن باور کن انقد دلم میخواد تو جاده باشمو از ادما دور میگم کاش راننده ماشین سنگین بودم ازی ...

البته من دلم میخواد راننده بیرون شهر باشم مثلا تهران شمال

ماشین سبکو بیشتر دوست دارم چون ماشین سنگین تو ترافیک بیوفته داستانه ولی سبک راحت تره کم تر جا میگیره و هم این که ماشین سنگین فقط رانندگیش نیست باید بتونی وسط بیابون تو گرما لاستیک عوض کنی یا مثلا یسری تعمیراتو خودت انجام بدی

البته من دلم میخواد راننده بیرون شهر باشم مثلا تهران شمالماشین سبکو بیشتر دوست دارم چون ماشین سنگین ...

قطعا خیلی سختیا داره ولی فقط بخاطر حال روحیم دوست دارم از ادما جدا باشم حوصله کسیو ندارم خودمو جاده