2777
2789

بچه م دو سال و سه ماهه هست.چند روز بود به طور اتفاقی خودش یاد گرفته بود که بیاد حمام جیش کنه . یک ماه پیش بهش اموزش داده بودم کلی حس کردم متوجه نمیشه ومنم ولش کردم دوباره پوشک میگردم. تو حمام داشت معذرت میخام جیش میکرد ، همزمان پی پی هم کرد . تا پی پیش رو دید ، ترسید و یهو بلند شد .از اون موقع تا حالا که پی پیش رو دیده ، دیگه میترسه جیش و پی پی کنه . حتی دوباره پوشکش کردم گفتم طوری نیست بزرگتر بشه . تو پوشکش هم میترسه کارشو انجام بده . هی نگاه میکنه به زمین ببینه دوباره پی پی میبینه . نمیدونم چکارش کنم . خیلی ترسیده اینقدر بیقراری میکنه و تابلو هست که خودشو محکم نگه داشته که جیش و پی پی نکنه 

طبیعیه عزیزم، بهش محبت کن به مرور آروم میشه، دخترمنم دفه اول دید خیلی جا خورد و بدش اومد

اره من و شوهرم هرچی بهش با ارامش میگفتیم. حتی شوهرم اومد تو حمام ، الکی گفت ببین من و مامانم جیش داریم... ولی از همون موقع که پی پیش رو دید یهو بلتد شد ترسید . دیگه از همون موقع تو پوشکش هم پی پی و جیش میخاد کنه کلی بی قراری میکنه مشخصه خودشو سفت نگه داشته . جالب اینکه من یک ماه پیش بهش اموزش دادم ، دیدم متوجه نمیشه ولش کردم. چند روز پیش خودش اتفاقی بدون اینکه قبلش بهش گفته باشم . اومد تو حمام جیش کرد... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من و شوهرم هرچی بهش با ارامش میگفتیم. حتی شوهرم اومد تو حمام ، الکی گفت ببین من و مامانم جیش دار ...

صبر داشته باش به مرور کاملا درست میشه، دخترمن خیلی زود از پوشک گرفته شد ولی همون اوایل انگار ترس داشت از جیش کردن، ولی چندوقته کاملا حل شد