2777
2789
عنوان

هماتوم و سقط

121 بازدید | 7 پست

دوستان من بخاطر هماتوم بزرگ ابعادش ۲۴×۱۴×۶بود بچم بعد دوهفته در ۷هفته و ۴روز رشدش متوقف شد و قلبش از کار افتاد . میخواستم ببینم کسی تجربه مشابه من رو داشته بخاطر هماتوم سقط کرده باشه؟؟و دوباره باردار شدین ک موفق بوده باشه؟

بله من تو بارداری دکتر زایمان پر خطر میرفتم تا دلت بخاه سقط کردن اونجا باردار بودن حالا خداروشکر علت سقطت رو  فهمیدی 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بله من تو بارداری دکتر زایمان پر خطر میرفتم تا دلت بخاه سقط کردن اونجا باردار بودن حالا خداروشکر علت ...

همین که نمیدونم هماتوم لعنتی از چیه ک بوجود میاد .دردناکه برام .همش استرس دارم بارداری بعدیمم همین شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین که نمیدونم هماتوم لعنتی از چیه ک بوجود میاد .دردناکه برام .همش استرس دارم بارداری بعدیمم همین ش ...

نه دکترا دارو میدن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
تو بارداری بعدی؟؟

هروقت قصد اقدام داشتی برو دکتر زایمان پرخطر 

الان برم بگم برا ازمایش انعقاد خون و ایمنی بنویسه ک ۱۴شهریور دوماه میشه از سقطم میگذره بعدش میرم تو ...

آره عزیزم حتما برو