2777
2789
عنوان

بنظرتون کارخوبی کردم بیرون قرارگزاشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 24 پست
چرا زشت باشه شاید اصلا ظاهرش به دلش مشینه الکی چرا هزینه میوه شیرینی شربت کنن

وا حالا یه میوه ‌و شیرینی ‌و اینا چه ارزشی داره که شان ‌و شخصیت خودشونو‌ پایین بیارن ! مگه خونه زندگی ندارن که تو خیابون همو ببینن ! تا بوده همین بوده که چندبار خاستگار میاد برای دختر خانما تا بلاخره به ازدواج میرسه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ماقرار بود بریم پارک بشینیم اونام گفتن شماهرجا بگین مامیاییم چه اشکالی داره مگه 🤦‍♀️😅

استارتر به حرف اینا گوش نده فضایی فکر میکنن 

پارک مگه شان ادمو پایین میاره؟ بخدا تازه به دوران رسیدن 

راحت قشنگ خودت باش از مادرها هم بخواین کمی شمارو تنها بزارن ، مثل دو تا متمدن حرف بزنید 

بعد از تایید اولیه جاهای دیگه هم میرید 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
نه عجیبه نه زشت تا وقتیکه تایید اولیه نکردن همو بیرون ببینن خوبه

اما همچنان از نظر من هم زشته و هم خیلی عجیب !!!! مگه دور از جون آواره ان که تو کوچه خیابون همو ببینن ولو که حتی یه دیدار ساده فقد باشه تو جلسه و دیدار اول

وا حالا یه میوه ‌و شیرینی ‌و اینا چه ارزشی داره که شان ‌و شخصیت خودشونو‌ پایین بیارن ! مگه خونه زندگ ...

اخه عزیزم من پدرم سختگیره میگم شاید خوشمون نیومد نمیخام همون اول بیان خونه حالا اگه منوپسرتنهاقرار داشتیم صدرصدمیگفتم بریم کافه اما مادرامونم میان درکل ماخودمون میخاستیم بریم پارک کمی قدم بزنیم بعد مادرپسره هم خیلی اصرارمیکنه که کی بیاییم گفت شماهرجا بگین مامیاییم ماهم گفتیم پس بیایین پارک پارکم یه جای عمومیه خب اگه جدی بشه که میان خونه تو پارک و خیابون که خاستگاری نمیشه

اما همچنان از نظر من هم زشته و هم خیلی عجیب !!!! مگه دور از جون آواره ان که تو کوچه خیابون همو ببینن ...

پارک رفتن تو کوچه بودن نیست ، توی شهرای بزرگ هم توی خیابان همو دیدن عیب نیست 

معمولا من دیدم بعضیا واسه قرار اول اینکارو میکنن بعدش میرن خونه رستوران و اینا 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
استارتر به حرف اینا گوش نده فضایی فکر میکنن پارک مگه شان ادمو پایین میاره؟ بخدا تازه به دوران رسیدن ...

دقیقا ی جوری میگن ادم فک میکنه هرکی میره پارک بی شخصیته مگه ارزش شخصیت به این چیزا زندگی رو چقدر سخت میکنن حالا اگه همو پسندکنیم برای خاستگاری میان خونه دیگه تو پارک و خیابون خاستگاری نمیکنیم که

پارک رفتن تو کوچه بودن نیست ، توی شهرای بزرگ هم توی خیابان همو دیدن عیب نیست معمولا من دیدم بعضیا وا ...

اگه تهرانم جزو شهرای بزرگ حساب بشه از نظر شما که من ۳۲ ساله اینجا بدنیا اومدم و بزرگ شدم و ازدواج کردم و زندگی میکنم برام خیلی عجیبه این موضوع قرار خاستگاری تو پارک ! دیگه شما تاکید داری که عادیه بحثی نیس چی بگم صلاح مملکت خویش خسروان دانند

اخه عزیزم من پدرم سختگیره میگم شاید خوشمون نیومد نمیخام همون اول بیان خونه حالا اگه منوپسرتنهاقرار د ...

چی بگم عزیزم هرجور صلاحه انشالا که خوشبخت بشی هرچی قسمت باشه♥️