2777
2789
عنوان

دختر عموم 6 سال عروسی کرده بچه چهارمش داره به دنیا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 63 پست
اهان عجیبه 🥲 اصلا فرهنگشون و دوست نداشتم مخصوصا اینکه گفتی واسه دختز چهارمی ناراحتن اون بچه قراره ک ...

حالا نه که 3 تا رو حلوا حلوا میکنن بدبخت ها ن لباس درست خسابی ن گردش ن تفریح ن پارک. هیییچی فقط میخپان بزرگ شن برن کار کنن

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
حالا نه که 3 تا رو حلوا حلوا میکنن بدبخت ها ن لباس درست خسابی ن گردش ن تفریح ن پارک. هیییچی فقط میخپ ...

اره اون پسرا هم ضربه میبینن نمیگم نمیبینن

حتی اگه پول هم باشه محبت کافی نمیبینن از خانواده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اون پسرا هم ضربه میبینن نمیگم نمیبیننحتی اگه پول هم باشه محبت کافی نمیبینن از خانواده

گناه دارن بخدا  

خواستم در کل اینو بگم. دولت میخواد جمعیت زیاد بشه و جمعیت داره متاسفانه از قسمت روستایی داره زیاد میشه  که فقر فرهنگی زیاذ دارن

گناه دارن بخدا خواستم در کل اینو بگم. دولت میخواد جمعیت زیاد بشه و جمعیت داره متاسفانه از قسمت روست ...

حالا درسته شما میگی لیسانس داره اما آمار نشون میده اونایی که تحصیل کرده هستن و پول کافی دارن و شرایطشون خوبه تمایل کمتری به فرزندآوری دارن 

و متاسفانه برعکس اینا تمایل بیشتری دارن ☹️🥲

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
وااای گل گفتی اینم 3 تاش پسر بود شوهرش میگفت باید 6 تاشون کنی. حالا چهارمی دختر عزا گرفتن😂

بنظر من هرچی بچه بیشترباشه اونم پشت هم زن ومرد فاصلشون بیشترمیشه الان برادرشوهرمن جلوش میگه زن میگیرم و زر زیادی واقعا احنقه

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

چه حوصله ای داره چندسالشه؟؟

چجوری سیرشون می‌کنه با درآمد کم 

لباساشونم لابد به ترتیب از بزرگه میرسه به کوچیکا

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
جاری من تو۳سال۳تا اورده تازه دومیش پارسال بود که طبیعی خودش میگفت کلن ازجلوتاعقب روجردادن بخیه خورده ...

چه بی فرهنگ فقط بخاطر تعریف خانواده ی شوهر .؟؟؟که چی بشه آخه. نمیدونم اصلا چرا تصورم اینه  هرکی بیشتر از دوتا بچه میاره یجوری  بی فرهنگ و بی سوادن  که بچه های پشت سرهم قدونیم قد با درآمد پایین پس میندازن .افتخارم میکنن ک   بچه میارن تند تند . 

اینها نه خودشون چیزی میفهمن از زندگی نه بچه هاشون 

میبینمشون حتی دوتا هم یجوریه واسم

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
چه بی فرهنگ فقط بخاطر تعریف خانواده ی شوهر .؟؟؟که چی بشه آخه. نمیدونم اصلا چرا تصورم اینه هرکی بیشت ...

حالاشوهرش درامدش بدنیست ولی فک کن بزرگه۳سالش نشده سومیش دنیا اومده‌ اونم۳تاطبیعی هردفعه هم میبرنش بیمارستان دولتی ازبس خسیسه شوهرش میزنن یکجوری داغونش میکنن یک عالم بخیه میخوره البته نزدیک خونه مادرشوهره هرروز توله هاش اونجان براش جمع میکنن وتحویلش میگیرن

حالاشوهرش درامدش بدنیست ولی فک کن بزرگه۳سالش نشده سومیش دنیا اومده‌ اونم۳تاطبیعی هردفعه هم میبرنش بی ...

منکه اصلا نمیتونم تحمل کنم همچین زندگیایو 

. معلومه خانمه ازون زنای بیخیال و بیعاره 

والا یدونه بچه رُس آدمو میکِشه و مادر به معنای واقعی کلمه خسته و بریده .کم هم نیستن تو همین نینی سایت 

ولی امثال این اشنای شما دیگه نوبره واسه خودش . اینهمه زایمان طبیعی پشت سرهم چیزی هم ازش مونده؟؟ دیگه انقدر زود زود زایمان کرد بچه ی سوم سُر خورد از اونجای مادرش🤣🤣🤣🤣فکر نکنم دیگه سومیو بریده باشن که بخوان بخیه بزنن😁😁

منکه اصلا نمیتونم تحمل کنم همچین زندگیایو . معلومه خانمه ازون زنای بیخیال و بیعاره والا یدونه بچه رُ ...

حالا بدبختی من یکدونه دارم هفته پیش خواهرشوهرم یکی ازتوله هاشو گذاشته بودروپاش بهم گفت بزار روپات تادامنت سبزبشه_گفتم من یکی دارم دیگه احتیاجی ندارم

چه حوصله ای داره چندسالشه؟؟چجوری سیرشون می‌کنه با درآمد کم لباساشونم لابد به ترتیب از بزرگه میرسه به ...

تقریبا همینجوره. معمولا ارزون براشون میگیره. والا چی بگم لعنت به پام ماشین و زمین که همین فقیرا تشویق میکنه 

بنظر من هرچی بچه بیشترباشه اونم پشت هم زن ومرد فاصلشون بیشترمیشه الان برادرشوهرمن جلوش میگه زن میگیر ...

نمیدونم رابطه شون و. شوهر همش سر کار اینم که هر وقت میبینم تنهایی 3تا بچه ازش اویزون...  معلوم که بچه فاصله میندازه. اخه علاقه تقسیم میشه بین چند نفر  

سلام مامان مهرسا آزمایشات رو اینجا برات فرستادم شرمنده

سلام عزیزم. این ازمایش خوبه ولی کلی  باید ازمایشگاهی انحام بده ک درصد اسپرم گرید A رو نشون بده 

2810