اه من الله نداره تو روستا هم هست شوهرش ی وانت داره که کار میکنه. باورم نمیشه الان گفته چهارمی هم داره میاد. اخه این همه عشق به بچه از کجاش میاد؟؟ دست تنهای تنها هم بزرگ شون میکنه
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیروز یکی از دوستام که با هم زایمان دوم رو کردیم داشت میگفت جلوگیری ندارم.گفتم اگر بچه میخای بزار دو سال بدنت بیاد سر جاش .میگه شوهرم حریفش نمیشم دیگه هر جی خدا بخاد.بعد یه ربع داشت میگفت عفونت زنان دارم روم نمیشه ازش پول بخام دستش خالیه.از این دیروز دارم فکر میکنم چرا به عنوان یه زن برای خودش حق استراحت هم نمیخاد
تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
یکی هست تو اینستا کلیپش گذاشتن تو روستا تو یه خونه خرابه یه وانتم داشتن یازده تا بچه داشتن بعد زنه میگفت خداروشکر خوشبختم زندگی آرومی دارم خدا روشکر میکنم از داشتن این بچها🫠
عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛ هم اکنون به سوی من می کشاند.