2777
2789
عنوان

توی کیف نامزدم سیلدنافیل دیدم 😐

407 بازدید | 2 پست

دیگه خودتون بگیرید منظورم از نامزد چیه 😬 یجوری باید بگیم که نی نی یار ترش نکنه

البته بجز اختلال erectile برای فشارخون شریان ریوی هم کاربرد داره ولی فکر نمیکنم مشکلش این باشه 😑

هرچند بخوره نخوره روی زندگی من تاثیری نداره ولی فکرمو درگیر کرده

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

برا چیه کابرد دیگش مگ؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
برا چیه کابرد دیگش مگ؟

کلا تاثیرش روی عروقه و باعث گشاد شدن عروق میشه مخصوصا شریان ریوی

بخاطر همین اثر گشاد کردن عروق باعث میشه به اندام های حیاتی مثه ریه زیاد بشه و البته دستگاه تناسلی آقایونی که مشکل نع.  وظ. دارن خون رسانی بیشتر بیشتر باعث میشه این مشکلشون کمتر شه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید