2777
2789

من یکساله که روماتیسم گرفتم. قرصی که برای درد ام میخورم باعث شده ۱۰کیلو وزن اضافه کنم از ۵۵ شدم ۶۴

جواب آزمایشم بهتر شد دکتر گفت به جای اینکه هر روز بخوری یک روز در میان نصفش کن و بخور

دیگه حالم داره از هیکلم بهم میخوره شدم مادر شوهر پسند تو مجلس ها این پیر زنای هیز عین چی نگاه میکنن

به دخترای همسن خودم نگاه میکنم به همکلاسی هام که لباسای کوتاه می پوشن و لاغرن حسودیم میشه

منم قبلا لاغر بودم و عاشق لاغری ام

چیکار کنم این قرص چاق ترم نکنه؟؟؟کسی تجربه مصرف این قرص لعنتی رو داشته؟؟

عوارض دیگه ای هم داره ادرار رو بشدت زیاد میکنه و هر دیقه تو دستشویی ام😩😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزجان فعلا سلامتیت مهم‌تره

منم بیشتر از سه ماه از بارداری رو مجبور شدم بخورم، چقد؟؟؟ روزی ۵۰ میلی‌گرم!!!!!

ولی چاره ای نیست

به موقعش با ورزش و رژیم میشه به تناسب رسید ولی اگه سلامتی از دست بره دیگه نمیشه کاری کرد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عزیزجان فعلا سلامتیت مهم‌ترهمنم بیشتر از سه ماه از بارداری رو مجبور شدم بخورم، چقد؟؟؟ روزی ۵۰ میلی‌گ ...

جدی؟ من نمی دونستم این قرص رو میشه تو بارداری هم خورد

شما هم بخاطر روماتیسم می خوردید؟ یا به بارداری تون مربوط بود؟

جدی؟ من نمی دونستم این قرص رو میشه تو بارداری هم خوردشما هم بخاطر روماتیسم می خوردید؟ یا به بارداری ...

بخاطر قلبم می‌خوردم

وسط بارداری یه حمله داشتم که لایه های قلب رو ملتهب کرده بود

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

سلام علائمتون برا روماتیسم چی بود؟ من چند ماه هست کف پاهام میسوزه و دکتر این قرص بهم داده وقتی میخورم مغزم هنگ می‌کنه سرم یه جوری سنگین میشه شمام اینطوری بودی؟