2777
2789

جدیدا پیش دبستانی ها زبان و حروف الفبا و ریاضی آموزش میدن نگرانم دخترمو نفرستم از هم دورهاش عقب بیافته دوره ما اینجوری نبود هرچیزی زمان خودشو داشت الان مادرها اصرار دارن زبان یاد میدین حروف الفبا یاد میدین اصلا متوجه نیستن پیش دبستانی چه ربطی به زبان داره 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پرسیدم از مدرسه گفتن اصلا اجباری نیست بچه دوستم بدون پیش رفت کلاس اول هیچ مشکلی هم نبود

باورم نمیشه

پارسال یه بچه بخاطر نرفتن پیش دبستانی ثبت نام نشد

من پسرم 12ساله شده تازه

پیش یک و دو رو گفتن اجباره

برای ثبت نام م بردم ازم خواستن

دخترم که چهارساله میشه آبان

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
2805
باورم نمیشهپارسال یه بچه بخاطر نرفتن پیش دبستانی ثبت نام نشدمن پسرم 12ساله شده تازهپیش یک و دو رو گف ...

یک اجبار نیست پسر منم نرفته 

دو هم اجبار نیست الزامه برن برای خودشون خوبه 

کسایی که نرفتن میتونن ۳ماه تابستونو برن که آشنا بشن نخواستنم که نمیرن 

دخترجاریم اصلا پیش دبستانی نرفت برای مدرسه راحت ثبت نام شد اصلا کاری نداشتن

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

جدیدا پیش دبستانی ها زبان و حروف الفبا و ریاضی آموزش میدن نگرانم دخترمو نفرستم از هم دورهاش عقب بیاف ...

نه بحث زبان نیست اصل مطلب

اینکه یاد بگیره ساعاتی دور از خونه و پدر و مادر و اسباب بازی هاش باشه

یاد بگیره واسه آموزش میاد

دوستی و دوست یابی رو یاد بگیره

دلتنگی نکنه

احترام به دانش

بازی با همسن هایی جدید

و دوباره پایان روز و خداحافظی و برگشت به خونه

اجتماعی شدن تمام

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
یه مدرسه نیست که اکثرا همینه اجباری نیست ولی من بچمو ثبت نامش کردم که برای اول سختش نباشه

میدونید چ کار غلطیه بچه مستقیما وارد محیط مدرسه بشه 

پدر اون معلم در میاد ،ببخشید دهن اون بچم سرویس میشه🫠

حالا هی بگن نه ،ولی من میگم اره .چون خودم معلمم ،میبینم ،

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بحث زبان نیست اصل مطلباینکه یاد بگیره ساعاتی دور از خونه و پدر و مادر و اسباب بازی هاش باشهیاد بگ ...

دقیقا پیش دبستانی همین چیزهارو باید آموزش بده ولی همه چی برعکس شده زبان و ریاضی و الفبا یاد میدن بچه کلا هنگ کنه 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
جدیدا پیش دبستانی ها زبان و حروف الفبا و ریاضی آموزش میدن نگرانم دخترمو نفرستم از هم دورهاش عقب بیاف ...

اوک پیش داره روش غلط رو انجام میدا .حتما جایی بفرست ک اموزش الفبا نباشه ....

هزار دفعه میگم ،به هرکی ک ببینم

غلطه ،اشتباهه،تو مهد اموزش الفبا نداااااریم 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونید چ کار غلطیه بچه مستقیما وارد محیط مدرسه بشه پدر اون معلم در میاد ،ببخشید دهن اون بچم سرویس م ...

میدونم به منم میگفتن هزینه الکیه 

ولی دختر من اجتماعی نیست خجالتی صحبت کردنشم واضح نیست  صدرصد اگه مستقیم بره کلاس اول براش خوب نیست 

با اینکه اجباری نبود ولی قبت نامش کردم

😍دخترام عشقای زندگیمن 😍
2810