2777
2789
عنوان

امروز رفتم گزینش بخاطر اختلاف سنی باشوهرم کلی بهم ایراد گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3226 بازدید | 83 پست

اونا کارشون همینه معمولا طرفو عصبی میکنن ببینن واکنشش چیه

طبیعتا اگه عصبی بشه طرف میگن اعصاب بچهای مردمم نداره

یکی هم به شهر محل زندگی شوهر طرف گیر داده بودن

میگفته چرا شوهر از فلان جا گرفتی

طرف مونده بوده چی بگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من موضوع رو بزرگ نکردم اصلا این موضوع برای من مهم نیست اما رفتارشون اصلا خوب نبود من با ارامش جواب د ...

میخوان ببینن چقدر میتونی کنترل کنی خشمتو

این روش شونه

ای کاش گریه نمیکردی

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹
من موضوع رو بزرگ نکردم اصلا این موضوع برای من مهم نیست اما رفتارشون اصلا خوب نبود من با ارامش جواب د ...

همون باید خودت رو کنترل میکردی 

میخوان طرف رو بسنجند 

واسه منم سوالات بیخود میپرسیدن ولی بعدا دلیلش رو فهمیدم ولی من اشک نریختم... ولش کن اون اصلا براش مهم نبوده براشون میگن که اینارو بپرسید اوناهم از روی وظیفه دنبال یه حرفی هستند ... 

واسه من یه چیز مسخره تر از این رو گیر اورده بود 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ایشون انسان ابله و فاقد شعوری بوده، اصلا سوالشون درست نبوده و دخالت در مسائل شخصی یک انسان دیگه در ح ...

واقعا بی فرهنگ بود...

من بار اول گفتم خب واسش عجیب بوده چیزی نیست

ولی این موضوع رو چندین بار توی سرمن زد

دیگه من اخرش گفتم خب حالا ازدواج کردم دیگه چیکارکنم!

گفت من نمیگم کاری کن 

وا خب پس چرا هی میگی چرااا ازدواج کردی انگار جرم کردم!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میخوان ببینن چقدر میتونی کنترل کنی خشمتواین روش شونهای کاش گریه نمیکردی

بله هدفشون همینه 

منم گفتم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

وای چقد سخت گیرن 

مراحل گزینش کجا انجام میشه 

ناراحت نباش عزیزم انگار وظیفشونه که این سوالا بپرسن البته زیاد اطلاع ندارم 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
میخوان ببینن چقدر میتونی کنترل کنی خشمتواین روش شونهای کاش گریه نمیکردی

اصلا برام مهم نیست که رد بشم 

ولی حق نداشت انقدر منو زیرسوال ببره خیلی ازش ناراحت شدم 

استخدامی به چه قیمتی واقعا !

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بله هدفشون همینه منم گفتم

همسایه ما خیلی سال پیش رفته بود واسه استخدام

داشته میرفته تو اتاق یارو جلو پاش چنتا کاغذ مچاله میندازه اینم اعصبانی میشه 

و در اخر بعدا رد میشه

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹
اصلا برام مهم نیست که رد بشم ولی حق نداشت انقدر منو زیرسوال ببره خیلی ازش ناراحت شدم استخدامی به چه ...

معلم کلاس اول بچم خیلی عصبی بود هر ماه یه موضوعی بود که به خاطرش بریزه به هم ، تو گروه بپره به مادرها و بقیه رو تیکه پاره کنه ، چند تا از بچه ها رو هم کتک زده بود ، یه چیزی عادی که بهش می گفتیم قاطی می کرد 

از اون روز فهمیدم که چقدر مهمه معلم صبور و حوصله دار باشه

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
همسایه ما خیلی سال پیش رفته بود واسه استخدامداشته میرفته تو اتاق یارو جلو پاش چنتا کاغذ مچاله مینداز ...

وا کاغذ مچاله چرا 

لابد میخاسته همسایتون اونا رو جمع کنه ؟ 

عجبا 

همه خودی ان لابد ! جالبه گفت نپرسین 😐ولی اسی وجدانا چی میشه بگی مثلا 😁

من تو فضای واقعی با افتخار اختلاف سنیم رو میگم اتفاقا

چون برام مسئله ای نیست

اما دور از جون شما اینجا ادم باهمه فرهنگی هست 

و من حوصله تحمل رفتارهایی مثل امروز رو ندارم 

طرف مریض بوده و یا نیت شومی داشته شک نکن وگرنه این گوه خوریا رو نمیکرد ! ببخشید مجبور شدم بی ادبی کنم "

مرتیکه هیز و منحرف ! به اون چه ربطی داشت اصلا 

اسی چهرت خوشگله ؟

ایشون انسان ابله و فاقد شعوری بوده، اصلا سوالشون درست نبوده و دخالت در مسائل شخصی یک انسان دیگه در ح ...

نه گلم دلیلش اینا نیست.

پست های بعدی رو بخونید متوجه میشید 

گزینش چند شاخه داره ... روحی جسمی کنترل خشم و هیجان و ..... اونا هم مجبورن چون بهشون میگن 

واسه من بدتر از این بود ولی باید حواس جمع باشی و خودتو کنترل کنی 

معلم کلاس اول بچم خیلی عصبی بود هر ماه یه موضوعی بود که به خاطرش بریزه به هم ، تو گروه بپره به مادره ...

دوران پریودش بوده 

چون گفتین ماهی یه بار خخ

2810