raha__etemad مدیر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 3873 عنوان میدونم ضربان قلب ربطی به جنسیت نداره ولی 😬 | مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 20 پست ضربان قلب نی نی ام ۱۴۰ بودبنظرتون جنسیت چیه؟😍 ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔 1403/04/21 | 13:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاپ_هاپ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 305 سلام عزیزم خوبی خیلی خوشحالم بابت مادر شدنت و حال خوبی ک الان داریخیلی ممنون ت میشم اگه این شب ها خواهرمو دعا کنیمشکلش حل بشه نی نی دار بشه 💔 نگاهت فقط ب خدا باشه
raha__etemad مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 3873 سلام عزیزم خوبی خیلی خوشحالم بابت مادر شدنت و حال خوبی ک الان داریخیلی ممنون ت میشم اگه این شب ها خو ... سلام عزیز دلمدوست خوبمانشالله به حق حضرت عباس به همین نزدیک حاجت روا بشن ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
ماما_مامان عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1404 سلام همونطور که خودت هم میدونی هیچ ربطی نداره😄. ولی البته با نوع صدایی که داره یه پیش بینی هایی میکنن که اونم قطعی نیست. ان شاالله سالم و سلامت باشه. وقتی یک ماما، مامان میشه
nniinnii عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9865 خیلی خوشحالم که بارداری عزیزم 😍 بعد از یک سال و خورده ای که داستان زندگیتون خوندم خوشحالم تاپیکاتو دیدم امیدوارم من و چند نفر دیگه رو نفرین نکرده باشی که هلت دادیم به پسرخاله ات زنگ بزنی و خواسته دلشو بدونی 😅🤭 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
raha__etemad مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 3873 خیلی خوشحالم که بارداری عزیزم 😍 بعد از یک سال و خورده ای که داستان زندگیتون خوندم خوشحالم تاپیکاتو ... سلام دوستم😍نه دعای خیر هم براتون میکنم 💜💜💜 ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
pariiiiiiiiiiii1370 عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 156 خیلی خوشحالم که بارداری عزیزم 😍 بعد از یک سال و خورده ای که داستان زندگیتون خوندم خوشحالم تاپیکاتو ... نه بابا برامون دعا میکنه 😂😂 امیری حسین و نعم الامیر