2777
2789
عنوان

بارداری و لکه بینی عکس

2102 بازدید | 34 پست

خانوما من نوزده روز پیش ای وی اف کردم جنینم پنچ روزه بود و مثبت شد ،از روز شیش انتقال هی چند روز در میون دوروز لک میاد دوباره میره امپول پروژسترون و شیافم اثر نداره منتهی خیلییی کمرنگه کسایی ک تجربه دارن توروخدا بیاین ببینم این لک بینی چیز جدی هستش؟😭من بتام روز سیزده انتقال۶۱۱بود روز پونوزده ۲۶۰۰یدونه جنین انتقال دادم ،حالت تهوعم از چند روز پیش شروع شده 

عزیزم مبارکه

ببین لانه گزینی میتونه باشه اما خیلی از خانما سه ماه اول لک میبینن چون بتات خوب بالا رفته بعیده مشکلی باشه کاملا استراحت مطلق باش حتی اگه ببخشید لاززم باشه لگن زیر پات بذارن این کارو بکن

الهی به امید خودت...  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ اومدین بگین عکس رو بزارم لایکتون کنم

دکتر ب زن داداش من گفت تست نزن،،شاید مثبت کاذب بشه بعد ناراحت میشی

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم
عزیزم مبارکهببین لانه گزینی میتونه باشه اما خیلی از خانما سه ماه اول لک میبینن چون بتات خوب بالا رفت ...

تازه خیلی زودم حالت تهوعم شروع شده 🥹همش استراحت مطلقم در حد دسشویی و غذا خوردن بلند میشم 

تازه خیلی زودم حالت تهوعم شروع شده 🥹همش استراحت مطلقم در حد دسشویی و غذا خوردن بلند میشم

مشکلی نیست بهش فکر نکن اگخ بتات دیر میرفت بالا مشکوک به سقط بودی اما الان شرایطت عالیه این لک ها هم بخاطر تغییرات واژن میتونه باشه در خیلی از موارد بعد از سه ماه اول تموم میشه 

به دکترت بگو که اگه لازم باشه غیر از شیاف بازم داروی دیگه ای بده

من خودمم مشکوک به زایمان زودرس بودم همش امپول میزدم فکر کنم پرولتون بود

الهی به امید خودت...  
مشکلی نیست بهش فکر نکن اگخ بتات دیر میرفت بالا مشکوک به سقط بودی اما الان شرایطت عالیه این لک ها هم ...

امپول زنم ب من‌گفت بخاطر تغییرات بافت رحم‌اینجوری میشی ،عکسشو فرستادم‌ خیلی پوزش نگا میکنی 🥹💔

امپول زنم ب من‌گفت بخاطر تغییرات بافت رحم‌اینجوری میشی ،عکسشو فرستادم‌ خیلی پوزش نگا میکنی 🥹💔

نگاه کردم شبیه خون مونده است که کم کم داره از رحم خارج میشه.خداروشکر خون تازه نیست. همون لانه گزینیه احتمالا. 

الهی به امید خودت...  
2810