2777
2789
عنوان

مشکل زندگی من

88 بازدید | 7 پست

خواهر همسرم تک دختره و چون پدر نداره با  برادر کوچیکتره که میشه همسر من ارتباط خوبی داره... ایشون  خودش به گفته همسرم دو قطبی داره  یه دختر اتیسم داره و با همسرش مشکل داره و اصلا رابطه گرمی ندارن با هم و کلا هر کاری باشه همسر من انجام میده تا همسر خودش. تازگیا خیلی بیشتر شده طوری که من اذیت شدم و نمیدونم باید چیکار کنم 

من تازه یکسال هس اومدم تو خونه خودم و نمیخام همسرم رو نسبت به خودم سرد کنم ولی از طرفی خیلی ذهنش درگیره و دیشب ازم خواست به خاهرش زنگ بزنم حالش بپرسم منم این کار کرده بودم ولی چون گرم نبود گفتم حتما فرصت و حوصله تماسم نداره چیکار کنم که زندگیمون به حاشیه کشیده نشه و تحت احساسات قرار نگیریم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بتونی مشکلش با شوهرش رو حل کنی همه چی حل میشه 

باهاش صحبت کن ببین مشکلشون چیه تا جایی که از دستت برمیاد کمک کن مشکلاتشون حل شه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
اگه بتونی مشکلش با شوهرش رو حل کنی همه چی حل میشه باهاش صحبت کن ببین مشکلشون چیه تا جایی که از دستت ...

زیاد باهم در ارتباط نیستیم یه ساعت راهه ولی رفتنی میگه من چون با شوهرم مشکل داشتم دعوا کردیم بچمون دیگ حرف نزد

زیاد باهم در ارتباط نیستیم یه ساعت راهه ولی رفتنی میگه من چون با شوهرم مشکل داشتم دعوا کردیم بچمون د ...

دو تا انتخاب داری 

میتونی خواهرانه کمکش کنی برای رضای خدا فقط بدون هیچ انتظاری

یا اینکه همین روند ادامه داشته باشه 

اونم به کمک نیاز داره خانواده اش کمک نکنن کی کمک کنه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم