2777
2789
عنوان

بارداری بعد سه ماه از سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 25 پست
دختر خواهر شوهرم بچه ش 8 ماه باردار بود ک فهمید پرده دیافراگم ش تشکیل نشده و دنیا بیاد میمیره تمام ...

واقعا سخته منم 25روز دخترم بستری بود همه چی خوب بود داشت مرخص میشد که عفونت کرد و امبولی

من تمام این روزهارو عذاب کشیدم و از خدا خواستم دوباره بهم بدش فقط سالم..

اتفاقا اگر طبیعی بودی میگفتم هروقت خواستی بیار ولی سزارین هرچه زودتر اقدام کنی بهتره ، ثابت شده بعد ...

دکترم گفت از نظر سزارین و بخیه سه ماه میتونی اقدام کنی هیچی نمیشه

میدونم باید با دکتر صحبت کنم و ... ولی اینقد بهم گفتن بخیه ممکنه باز بشه و مشکل ایجاد بشه با اینکه خودم دلم میخواد هرچه زودتر باردار شم بازم میترسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا سخته منم 25روز دخترم بستری بود همه چی خوب بود داشت مرخص میشد که عفونت کرد و امبولیمن تمام این ...

انشالله که دوباره بچهت صحیح سالم بغل میگیری  کلاس یوگا برو خیلی برا ارامش اعصاب خوبه 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
دکترم گفت از نظر سزارین و بخیه سه ماه میتونی اقدام کنی هیچی نمیشهمیدونم باید با دکتر صحبت کنم و ... ...

کلا حرف های نی نی سایتی دور از واقعیته گاهی داری با یک بچه ۱۳دساله حرف میزنی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
انشالله که دوباره بچهت صحیح سالم بغل میگیری کلاس یوگا برو خیلی برا ارامش اعصاب خوبه

امیدوارم برای هیچکس پیش نیاد یعنی اگر امتحان خداست کسی اینجوری امتحان نشه

خیلی دل و دماغ ندارم بعضی وقتا میرم پارک قدم میزنم اونم جدیدا

کلا حرف های نی نی سایتی دور از واقعیته گاهی داری با یک بچه ۱۳دساله حرف میزنی

من تو این نی نی سایت خوندم که بخیه هاشون باز شده😩😩

اما از نظر توان بدنی و اینا که خب ادم باردار بشه هم میتونه خودش رو تقویت کنه

من تو این نی نی سایت خوندم که بخیه هاشون باز شده😩😩اما از نظر توان بدنی و اینا که خب ادم باردار بشه ...

چه حرفا 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
امیدوارم برای هیچکس پیش نیاد یعنی اگر امتحان خداست کسی اینجوری امتحان نشهخیلی دل و دماغ ندارم بعضی و ...

خیلی خوبه از پیاده رویی سبک شروع کن کم کم ورزش برا روحیه خودت شوهرت خانوادت که الان مطمعنا با نارحتی تو خیلی غصه میخورن.  برا بچه اینده ت که مامان پر انرژی و سرحالی داشته باشه....  ببین هر وقت گریه ت کرفت گریه کن خودت هالی کن تا اروم بشی تو خودت نریز که میشع افسردگی. 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
خیلی خوبه از پیاده رویی سبک شروع کن کم کم ورزش برا روحیه خودت شوهرت خانوادت که الان مطمعنا با نارحتی ...

ممنون اره همه ناراحتن شوهرم میگه بهش فکر نکن این موضوع رو فراموش کن ولی نمیشه

بارداری اولم خارج رحمی بود عین سزارین شکمم رو باز کردن و لوله ام رو برداشتن، منم حال روحیم خوب نبود بعد دو ماه اقدام کردم و باردار شدم و پسرم اومد بغلم اتفاقا بارداری خوبی داشتم