2777
2789
عنوان

بارداری بعد سه ماه از سزارین

522 بازدید | 25 پست

سلام 

سه ماهه سزارین شدم و متاسفانه دخترم از دست دادم از نظر روحی نسبتا خوبم ولی خب جای خالیش اذیتم میکنه

دکترم گفت سه ماه بعد سزارین اقدام کن چون شکمم تو بارداری خیلی بزرگ نمیشه و اضافه وزن زیادی ندارم تو بارداری

کسی بوده بعد سه ماه باردار شه مشکلی نداشته باشه؟یا سه ماه با چهارماه تفاوتی داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو سزارین معمولا میگن 6 ماه تا 1سال یکمبه خودت وقت بده بدنت استراحت کنه بارداری دوم ضعیف نشی

میترسم بخوام جسمی خودم تقویت کنم از نظر روحی داغون شم چون با اینکه قوی هستم ولی خیلی جاها کم میارم احساس میکنم دارم ادای ادم های قوی رو در میارم

اطلاعاتی ندارم ولی من دلم بدجور بچه میخوادددالبته عقدمولی دلم میخواد🥹

عزیزم این روزا خیلی زود میگذره چشم باز میکنی می بینی بچه هم داری البته که مادر شدن قشنگ ترین حس دنیاس

[QUOTE=345825734]فعلا از عقد لذت ببر بعدا دلت براش تنگ میشه [/QUOTنمی دونم چرا اینقدر فکر بچه افتاده ...

نمی‌دونم والا ولی به نظرم قبل بچه دار شدن تموم عشق و حال و کارایی که میخوای انجام بده چون بعد از بچه دار شدن تا چند سال درگیر هستی ،من الان دو ساله دلم لک زده برم کلاس شنا این ماه میخواستم برم دوباره فهمیدم باردارم یعنی قشنگ رفت برا سه چهار سال دیگه 

اتفاقا اگر طبیعی بودی میگفتم هروقت خواستی بیار ولی سزارین هرچه زودتر اقدام کنی بهتره ، ثابت شده بعد از سقط و سزارین اگر سوگ هست از نظر باروری هرچی دیر تر اقدام کنید دیرتر میگیره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
اره سه ماه دارم مکمل میخورم البته رژیم غذایی هم هرچی که مقوی هست میخورم

دختر خواهر شوهرم بچه ش 8 ماه باردار بود ک فهمید پرده دیافراگم ش تشکیل نشده و دنیا بیاد میمیره  تمام سیسمونی هم چیده دکتر ها سزارین ش کردن و بچه هم فوت مرد شب روز فقط گریه میکرد همه باهاش گریه کردیم  ولی سال بعدش دخترش باردار شد الان 1 سالشه  میدونم چقدددد سخت ولی مطمعن باش حواب صبر تحکلت خدا میده عزیزم. 2 ماه دیگه تممل کن. جای بخیه های داخلیت خوب بشه. ب رحمت فشار میاد 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......