2777
2789
عنوان

دخترم کارای خطرناک‌ میکنه

270 بازدید | 13 پست

دخترم ۳سال و نیمشه همش دوست داره از همجا بره بالا چند وقت بود از چهارپایه فلزی بزرگ می‌رفت بالا می‌رفت داخلش‌میومد بیرون...چند روزه از قسمت بیرون نرده های راه پله که خیلیم خطرناکه می‌ره بالا هر چقدر بهش میگیم گوش نمیده 

همش باید مراقبش‌باشم به هیچ کاریم نمیرسم

چه پیشنهادی دارید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد کارهایی که خطرناکه قاطع باشید، در رو قفل کنید، داد نزنید ولی قاطع و مهربون براش توضیح بدید

حتما یه مهد خیلی خوب بفرستیدش، کلاس ژیمناستیک و شنا هم بره که انرژیش تخلیه بشه

با شعر و كاردستي و بازي و داستان بهش اموزش بده اموزش بچه رو اروم ميكنه

مثلا چه کاردستی..من با قصه همیشه بهش میگم ولی همش میگه می‌خوام ببینم چی میشه ..میگم‌میخوری‌زمین خطرناکه اطرافت سنگه و...میگه خب بخورم

بهش میگم می‌برمت کلاس صخره نوردی بری بالا ولی شهرمون ندارن کلاس صخره نوردی😞

ببریدش سنگنوردی، هم حسش ارضا بشه هم اینکه احتمالا موفق بشه توش چون علاقه و استعدادش رو داره. و اینکه بیشتر میتونه مراقب خودش باشه. راه پله هم درو ببند قفل کن نزار بره، 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد

الان خوندم که نوشتید شهرتون نداره سنگنوردی، میتونید وسایلش رو بگیرید براش روی دیوار اتاق نصب کنید و بگید فقط این قسمت میتونس بالا بری،البته اگرجاشو دارید. توی اینستا خیلی میبینم جدیدا توی اتاق کودک کار میکنن. 

الان خوندم که نوشتید شهرتون نداره سنگنوردی، میتونید وسایلش رو بگیرید براش روی دیوار اتاق نصب کنید و ...

خودمم تو همین فکرم ..اگر جایی میشناسید که با قیمت مناسب وسایلش بفروشه بهم بگید🙏🏻🌸

علائم بیش‌فعالی رو‌نداره

اصلا اجازه نده برچسب بیش فعالی بزنن بهش، دختر منم ۴سالشه و همینه، بی نهایت حرکتی و پرانرژی، ساعت ۶ صبح بیدار میشه  یا مهد یا کلاس ولی بازم انرژیش زیاده ، 

کلاس صخره نوردی از ۶،۷ سال هست من دخترم رو بردم قبول نکردن حتی خصوصی

اصلا اجازه نده برچسب بیش فعالی بزنن بهش، دختر منم ۴سالشه و همینه، بی نهایت حرکتی و پرانرژی، ساعت ۶ ص ...

نه دخترم بیش فعال نیست من خودم درباره همچی مطالعه میکنم و حواسم هست و درست می‌فرمایید نباید بخاطر انرژی زیاد بچه ها که طبیعه برچسب بیش‌فعالی یا برچسب های دیگه  بزنن افراد اونم وقتی که حتی نمی‌دونن بیش یا پیش‌فقط‌یچیزی از مجازی‌و‌اطرااف شنیدن ،،، فقط تو این مورد علاقه داره به ژیمناستیکم علاقه داره ولی دختر خالم که از ۵سالگی می‌ره زیر نظرش دارم اصلا اصولی باهاشون رفتار نمیکنن میترسم بهش آسیب وارد کنن

خودمم تو همین فکرم ..اگر جایی میشناسید که با قیمت مناسب وسایلش بفروشه بهم بگید🙏🏻🌸

نمیدونم من پسرمو میفرستم کلاس، کلیپهاشو توی اینستا دیدم. میتونی اینترنتی سرچ کنی و ازجای مطمئنی بگیری