2777
2789
عنوان

نیاز به مشاوره دارم

113 بازدید | 9 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

اول اینکه مشاوریو میشناسید رایگان باشه و بتونم باهاش حرف بزنم ؟(چت)

واقعا بعضی وقتا ذهنم خیلی درگیر میشه و میریزه بهم

و نیاز دارم ک با یکی حرف بزنم چون حرف زدن واقعا حالمو خوب میکنه.

خلاصه که مشکل بر میگرده به امروز 

داشتم از سرکار برمیگشتم و خیلی خسته بودم تا رسیدم خونه یکی از دوستام زنگ زد ک بیا بریم بیرون جدیدا تو یه کافه ای کار میکنه گفت بیا اونجا ببینمت منم اوکیو دادم و رفتم اونجا.

خلاصه روز خیلی خوبی بود و خیلی خوش گذشت با ادمای جدیدی اشنا شدم 

ولی تا از جمعشون خارج شدم و خداحافظی کردم ک برگردم خونه تو راه کلی افکار مسخره اومد سراغم ک چرا اون لحظه اینطوری رفتار کردم چرا این حرفو زدم چرا با فلانی اینطوری رفتار کردم و…… و اینکه چه فکری راجبم میکنن یعنی از من خوششون اومد و خیلی افکار چرته دیگه 

دوستان یه راه حل بدید همیشه اینطوریم و کلی اذیت میشم سرش🤦🏻‍♀️

شماهم این مدلین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دائم ب فکر نظر دیگرانی؟ دوس داری جذبت بشن؟میترسی دیگرانو از دست بدی؟از تنهایی میترسی؟

اره همیشه برام مهم بوده چه فکری میکنن راجبم ولی به روم نمیارم اصلا و طوری رفتار میکنم ک برام مهم نیست در صورتی ک خیلیم مهمه🤦🏻‍♀️

ترس از دست دادن ندارم اصلا و از تنهایی نمیترسم ولی چیزی ک بیشتر اذیتم میکنه اینه ک نکنه تو جمعشون اضافی باشم نکنه ک بزور دارن تحملم میکنن و…..

و اینکه معمولا جذبم میشن بدون اینکه کاری کنم و خیلی حس خوبی میگیرم از اینکه ادما جذبن میشنو میان سمتم

اره همیشه برام مهم بوده چه فکری میکنن راجبم ولی به روم نمیارم اصلا و طوری رفتار میکنم ک برام مهم نیس ...

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید بخون...فکر کنم طرحواره رهایی و یکی دیگه اش یادم نمیاد...بخون قطعا ب کارت میاد..علائم گفته یرای  هر تله و طرحواره و بعد راه درمان و تمرین داده

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید بخون...فکر کنم طرحواره رهایی و یکی دیگه اش یادم نمیاد...بخون قطعا ...

فکر کنم چون هی خودتو زیر ذره بین میذاری طرحواره نقص و شرم هم داری و از طرفی کمالگرایی؟؟

طرحواره به چه معنیه؟وااای خیلییییی کمالگرام

اهان بخاطر کمال‌گرایی میخوای بی نقص باشی..هی خودتو نقد میکنی

طرحواره یعنی هر انسانی با توجه ب کودکی ک داشته مثلا پدر مادر سخت گیری داشته یا غر سرش زیاد میزدن و مقایسه اش میکردن...بزرگ بشه همش احساس ناکافی بودن میکنه و ممکنه در اون فرد کمالگرا بودن و دیده شدن خیلی مشخص باشع...ب این میگم طرحواره یه جورایی نتیجه ی ترماهای بچگی هستن