2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چندهفته ای

من فردا میرم هفته ۷ 

دکترت عزیزم زیادی ترسوندت منم کمردرد دارم گاهی یا زیر دلم تیر میکشه یا فک میکنم الان ک پری بیاد زود دستمال میکشم . اون لک ک دیدی چیزی نیس عزیزم خیالت راحت باشه بسپار ب فاطمه زهرا . بحق طفل از دست رفته فاطمه زهرا محسن خودش نگه میداره برات. فقط حالتو خوب نگه دار . برم حرم امام رضا برات دعا میکنم ولی دلت قرص باشه

دکترم خیلی ناامیدم کرد تاپیک قبلیمو بخون🥲 فکر نکنم بتونم صبر کنم حداقل ببینم تو رحمم چیزی هست یا ن

فقط نزدیکی نکن 

پله بالا پایین نرو 

زیاد ایستاده نباش 

گرمیانه نخور . بخصوص الان ک شله زرد نذری میارن نخوری

من فردا میرم هفته ۷ دکترت عزیزم زیادی ترسوندت منم کمردرد دارم گاهی یا زیر دلم تیر میکشه یا فک میکنم ...

😔😔😔مشهد هستین 

خیلی برام دعا کن گفت برو فقط بخواب ده روزو من هیجکس ندیدم اینطوری باشه 

اخه من علائم شدیدی ام ندارم ک اینو گفت 

دیروز یکم خفیف کمردرد داشتم ک با استراحت خوب شد بقیشم زیردلم ی حالی مثل قبل پریود داره 

منم همش دستمال به دستم😪😔

فقط نزدیکی نکن پله بالا پایین نرو زیاد ایستاده نباش گرمیانه نخور . بخصوص الان ک شله زرد نذری میارن ن ...

دکتر گفت کلااا نذری نخور بدبختی خونمونم اسانسور نداره 

😔😔😔مشهد هستین خیلی برام دعا کن گفت برو فقط بخواب ده روزو من هیجکس ندیدم اینطوری باشه اخه من علائم ...

ن عزیزم من ی تیرهای میکشه دلم اینا طبیعیه چون رحم داره رشد میکنه .‌منم کمردرد دارم اونم طبیعیه . بنظر من دکترت عوض کن. دکتر باید استرس دور کنه ن اینکه دلهره بیاره ب دلت . این علایم همش همه باردارا دارن. خودش بهت هدیه داده خودش هواشو داره مطمئن باش❤️الانم خوش حال باش فیلم شاد ببین انرژی مثبت باش بفکر این باش فسقل ات بیاد دهنتو سرویس میکنه نمیذاره پلک بزنی🤣🤣🤣🤣

ن عزیزم من ی تیرهای میکشه دلم اینا طبیعیه چون رحم داره رشد میکنه .‌منم کمردرد دارم اونم طبیعیه . بنظ ...

😂😂

نه دکتر درمانگاه بود دکترمو انتخاب کردم ولی میخوام برای ان تی به بعد برم پیشش فعلا زوده