2777
2789
عنوان

چرا دیه جنین پسر بیشتره

178 بازدید | 15 پست

والا میگفتیم دیه مرد از زن بیشتره چون زن و بچه داره الان چرا دیه سقط جنین ۶ ماهه اگه پسر باشه یه میلیارد و دویسته و اگه دختر باشه ششصد میلیون ؟

لطفا لطفا لایک نکنید مگه اینکه خودم بگم مرسی 👍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دهن منو وا نکن 

چون اینجا …میدونی دیگ اسم کشورمونو

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بیخیال:) 

این دنیا کجاش عدالت داشته که در رابطه با این موضوعم داشته باشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

به همون دلیل که دیه مرد و زن فرق داره و ارثیه پسر از دختر کمتر و میدونستی که حقوق کارگری مرد بیشتر تا زن و..ادامه دار و باید سکوت کرد 🤫

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

چون قراره در آینده زن و بچه دار بشه

چرا جنینی ک جنسیتش مشخص نشده هم از دختر بیشتره؟😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حالا جالب اینجاس که تنها بچه ای که در زمان پیری به درد پدرومادر میخوره همین دختره،

یه داداش دارم سالی یه بارم سراغ مامان باباشو نمیگیره ولی ما دوتا خواهر همه کار برا مامان بابامون میکنیم