2777
2789
عنوان

ازدواج با روستایی

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 55 پست
اگر به شال نپوشیدن یا لباس آستین کوتاه نمیگید لخت بله با این موضوع مشکل دارممن مختارم پوششم خودم انت ...

شال منم از وقتی ازدواج کردم و اومدم شهر نمیپوشم البته فقط تو جمعی ک خودم صلاح بدونم وگرنه بیرون میپوشم

لباس استین کوتاه لخت نیست خواهر من؟

بازم این نظرات منه شما با اون اقا صحبت کنید شاید ایشون چون تحصیل کرده هست عقایدش چیز دیگری باشه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
من خودم روستاییم شهریا ببخشیدا خیلی باز میگردم ک اکثر روستاییا نمیپسندن این یکیشهن سبک زندگیشونم عاد ...

والا من روستا میرم دخترای  اینجا هم بعضی یه جوری لباس میپوشن انگار کویته طرز پوشش و خیلی از چیزهای دیگه الان دیگه شهر روستا نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم روستاییم شهریا ببخشیدا خیلی باز میگردم ک اکثر روستاییا نمیپسندن این یکیشهن سبک زندگیشونم عاد ...

در ادامه کامنتم نتونستم ویرایش بزنم ارور میداد

شاید من دوست داشته باشم عروسیم و بقیه مراسمات مختلط و با سرو نوشیدنی الکلی باشه (اینم بگم که سمت ما کسی بدمست نمیشه همه جنبه شو دارن) ولی آیا این توی روستا عادیه؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

دروغ چرا ن اصلا اتفاقا برام یکی از معیارام بود تو ازدواجم توهین نکنید لطفا سلیقه اس من متولد و بزرگ شده تهرانم برام مهم بودهمسرم بچه تهران باشه حالا اصالتا همه برای ی شهر هستن و اینکه دوس نداشتم خانوادشم شهرستان زندگی کنن به هرحال هرکسی معیارایی داره من یسری چیزا برام از پول مهمتر بود مثه فرهنگ و ادب و مهربونی وتحصیلات اینا

دروغ چرا ن اصلا اتفاقا برام یکی از معیارام بود تو ازدواجم توهین نکنید لطفا سلیقه اس من متولد و بزرگ ...

منم دقیقا معیارام همیناست

اصلیاشو داره فقط این یه مورد اذیت میکنه

روی این موضوع حساسم چون برادرم با دختر روستایی ازدواج کرد هرچند اونا سالهاست روستا زندگی نمیکنن و کاملا امروزی هستن ولی بازم ته دلش از اینکه زنش روستاییه راضی نیست

در ادامه کامنتم نتونستم ویرایش بزنم ارور میدادشاید من دوست داشته باشم عروسیم و بقیه مراسمات مختلط و ...

خیر خواهرم ما جنوبیم و عادی نیست برامون

بازم بیینم اونا کدوم روستان شاید عادی باشه براشون

من همسرم الکل میخوره ولی تو عروسیامون نه

و اینکه من به شخصه خانوادمون موردی نداره عروسی خواهرم مختلط بود و مردا از بیرون عرق خورده بودن مورد نداشتیم ولی برای اقوام عیب و عاره

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
خیر خواهرم ما جنوبیم و عادی نیست برامونبازم بیینم اونا کدوم روستان شاید عادی باشه براشونمن همسرم الک ...

همین واسطه ای که معرفی کرده خودش توی عروسیای ما یواشکی میخوره یا یه جایی با دوستاش بره

ولی اینجور نیستن که یه باتل مثلا جک دنیلز بیارن روی هر میز بزارن خانوادگی همه بخورن

همین واسطه ای که معرفی کرده خودش توی عروسیای ما یواشکی میخوره یا یه جایی با دوستاش برهولی اینجور نیس ...

برا ماهم همسرم دامادامون دورهمدیگه میخورن ولی اینکه مختلط باشه بیارن سر میز و اینها نه

شما دیگه بشدت بروزی بهتره خیلی با اون اقا برای اشنایی صحبت کنید و خیلی فکرکنی

منم دقیقا معیارام همیناستاصلیاشو داره فقط این یه مورد اذیت میکنهروی این موضوع حساسم چون برادرم با دخ ...

اره دقیقا برای برادر منم پیش اومد و فک میکنم بااینکه همسرشو خیلی دوس داره ولی ته دلش یجوره به هر حال هرکسی سلیقه و معیاری داره برای ازدواج من یادمه یک دوتا از خواستگارای خوبمو بخاطر این موضوع رد کردم و خداروشکر راضیم از انتخابم شماهم خیلی رو این موضوع فک کن درسته ی موقعیتایی تکرار نمیشن ولی ادم مدیون دلش نمیشه من همیشه به شخصیت و فرهگ بالای خانواده همسرم خدایی میبالم و همه هم سالهاس ازشون به بافرهگی و باکلاسی تعریف میکنن و بااینک مشکلات زیادی دارم تو زندگیم ولی ته دلم از خیلی چیزا راضیم

دخالت که معمولا توی فرهنگ روستایی بیشتره چون باهم زندگی میکنن و جمعیت کمه رفت و آمدا زیادهدوست داشتن ...

نه ربطی به روستایی بودن نداره این چیزها ،به نظرم چند ماه نامزد بمونین واسه شناخت همدیگه بهتره